Libnet.ro
UNICEF

23:45

Lansare cu cantec a noului videoclip de promovare turistica. Pro TV l-a blocat, DIN GRESEALA, pe Youtube. Ministerul Turismului: Detinem toate drepturile de autor pentru aceasta productie (VIDEO)

B1 B1,
Lansare cu cantec a noului videoclip de promovare turistica. Pro TV l-a blocat, DIN GRESEALA, pe Youtube. Ministerul Turismului: Detinem toate drepturile de autor pentru aceasta productie (VIDEO)

20:Pro TV isi cere scuze dupa ce a blocat accidental pe Youtube clipul de promovare turistica a Romaniei, lansat zilele trecute de Ministerul Turismului. Initial, Youtube transmitea ca a sters cli. continuă pe B1

Lansare cu cantec a noului videoclip de promovare turistica. Pro TV l-a blocat pe Youtube. Ministerul Turismului: Detinem toate drepturile de autor pentru aceasta productie (VIDEO)

UPDATE:Ministerul Turismului sustine ca blocarea clipului de promovare a Romaniei a fost o eroare. Avem toate drepturilede autor pentru productia video. Citeste la sfarstirul articolului.

Situatie JENANTA pentru Guvern! Noul videoclip de promovare turistica contine imagini de la Pro TV. Compania l-a BLOCAT (VIDEO)

Situatie jenanta la Ministerul Turismului. Videoclipul de promovare a Romaniei, prezentat cu tam-tam duminica seara, la Antena 3, contine imagini exclusive de la Pro TV SRL. Astfel, in mai putin de trei zile,.

Cum arata noul clip de promovare turistica a Romaniei lansat de Guvern (VIDEO)

Luni, Guvernul Romaniei a lansat noul clip de promovare turistica a Romaniei in care apar atractii precum Delta Dunarii, Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman, litoralul, cluburile de noape, Ateneul Roman,.

VIDEO Parodie spumoasa a clipului de promovare turistica a Romaniei. Am adaugat textul in engleza ca un serviciu public pentru restul lumii

Clipul de promovare a Romaniei a fost subtitrat in limba engleza de internauti, care au facut astfel serviciul ce trebuia sa existe de la bun inceput. Numai ca acestia au comentat in stil propriu banalitatile din videoclip.

VIDEO Romania are un nou clip de promovare turistica

Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a Romaniei, ca destinatie ideala pentru 365 de zile de vacanta pe an. Filmul cuprinde imagini reprezentative pentru toate formele de turism din tara noastra.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )