Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Romania are un nou clip de promovare turistica

Adevărul Adevărul,
VIDEO Romania are un nou clip de promovare turistica

Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a Romaniei, ca destinatie ideala pentru 365 de zile de vacanta pe an. Filmul cuprinde imagini reprezentative pentru toate formele de turism din tara noastra. continuă pe Adevărul

Romania are un nou clip de promovare: cum ne lauda ministerul Turismului

Ministerul Turismului nu a facut o treaba foarte buna in ultimii ani cu promovarea potentialului turistic al tarii noastre, dar isi incearca din nou norocul cu un clip de cateva minute.

VIDEO Ministerul Turismului a lansat un nou clip de promovare a Romaniei

Ministerul Turismului a lansat primul clip de promovare a Romaniei, dupa sapte ani de la ultima campanie de publicitate. Filmul cuprinde imagini reprezentative pentru toate formele de turism din tara noastra.

Clipul oficial de promovare turistica a Romaniei

Mihai Gidea si Mircea Badea au prezentat in premiera, in emisiunea Sinteza Zilei clipul oficial de promovare turistica a Romaniei. La clip s-a lucrat patru luni de zile, este un clip care promoveaza.

Promovare cu de toate, de la olarit la cluburi. Cum arata clipul de promovare a Romaniei

Ministerul Turismului a venit cu un nou clip de promovare a Romaniei, varianta 2019. Personaj principal este Ilie Nastase, la care Guvernul a apelat din nou pentru a-i atrage pe turisti. in aproximativ trei minute si jumatate, Ministerul Turismului prezinta, intr-un clip postat pe Facebook, zonele turistice din Romania. Sunt prezentate imagini cu mestesugari din [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )