Libnet.ro
UNICEF

20:30

L-ar numi Klaus Iohannis premier pe Liviu Dragnea? Ce spune seful statului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
L-ar numi Klaus Iohannis premier pe Liviu Dragnea? Ce spune seful statului

Intrebat daca l-ar numi premier pe Liviu Dragnea, Klaus Iohannis a evitat sa dea un raspuns clar. In plus, acesta refuza sa raspunda provocarilor lansate de liderul PSD. continuă pe Wall-Street Ro

Culisele unei intelegeri subterane. Liderul PSD Liviu Dragnea l-a mazilit pe Grindeanu cu acceptul lui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu schimbarea fostului premier Sorin Grindeanu. in acest sens a existat o intelegere cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, prin care seful statului a acceptat sa nu puna bete-n roate acestui proces, au declarat Romaniei libere surse din mediul politic.

LIVIU DRAGNEA, PREMIER?! MODIFICA GUVERNUL LEGEA?

Un nou conflict mocneste intre premierul Tudose si seful sau de partid, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse politice, Tudose nu are pe masa si nu nici intentioneaza modificarea Legii care ar.

Mircea Geoana: E normal ca Liviu Dragnea sa isi doreasca sa conduca Guvernul. Ca vicepremier a facut treaba buna, nu vad de ce nu ar fi un premier bun

Mircea Geoana considera ca seful PSD, Liviu Dragnea, are tot dreptul sa isi doreasca sa ajunga premier.

Mircea Badea, in maiou la emisiune: Daca am maiou, seman cu Brad Pitt. Ce spune despre Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost comparat cu actorul Tom Cruise, in Top Gun, in timpul vizitei sale la baza militara de la Mihai Kogalniceanu, unde a purtat o pereche de ochelari tip aviator, Mi.

Scandal urias la Bruxelles. Europarlamentar roman acuzat de sabotaj. Reactia lui Liviu Dragnea

Scandal urias dupa vizita la Bruxelles a premierului Mihai Tudose. O deplasare cu rezultate foarte bune,dar care a fost sabotata chiar de romani, spune Liviu Dragnea, referindu-se la o declaratii facute.

Europarlamentar roman acuzat de sabotaj la Bruxelles. Liviu Dragnea: Nu mai stam fara reactie

Scandal urias dupa vizita la Bruxelles a premierului Mihai Tudose. O deplasare cu rezultate foarte bune,dar care a fost sabotata chiar de romani, spune Liviu Dragnea, referindu-se la o declaratii facute.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa vizita la Baza Mihail Kogalniceanu: Ce spune presedintele despre colaborarea cu militarii americani(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat joi baza militara de la Mihail Kogalniceanu, unde s-a intalnit cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. La sfarsitul.

Gusa: Klaus Iohannis este un promotor influent al europenismului

Cozmin Gusa, consultant politic, a realizat o grila de analiza a patru presedinti romani, printre care si Klaus Iohannis, despre care spune ca ar putea aduce Romaniei o influenta internationala semnificativa, care sa vina la pachet cu mari beneficii economice.

Ion Cristoiu: Da, exista o Conspiratie impotriva lui Liviu Dragnea. E initiata si condusa chiar de Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul sau, despre replica liderului PSD, Liviu Dragnea in privinta acuzatiilor privind afacerile din Brazilia si.

Dosarul Brazilia al lui Liviu Dragnea, in presa din America Latina (VIDEO)

Dosarul Brazilia al lui Liviu Dragnea prezinta tot mai mult interes in tara din America Latina. Scandalul de coruptie si spalare de bani in care este implicat presedintele PSD este.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )