Libnet.ro
UNICEF

05:45

A lasat PRO TV si Antena 1 pentru a se calugari. Cine este, de fapt, maica stareta Theodora

Playtech Playtech,
A lasat PRO TV si Antena 1 pentru a se calugari. Cine este, de fapt, maica stareta Theodora

A lucrat la TVR, Antena 1 si Pro TV, a facut filme si a colaborat cu nume mari, dar la un moment dat a decis sa lase televiziunea pentru a se calugari. Acum lumea o cunoaste drept maica stareta Theodora. Este povestea Theodorei Videscu, cea care a acceptat sa vorbeasca despre drumul pe care l-a . continuă pe Playtech

Cine este adevaratul Celentano din Fierbinti. Mesajul lui Costel Buca, in ziua votului: Bautura m-a ridicat!

Febra alegerilor prezidentiale i-a cuprins si pe locuitorii din localitatea Fierbinti, care au inspirat celebrul serial de comedie Las Fierbinti. Printre ei se afla si adevaratul Celentano, care sustine ca s-a lasat de bautura si s-a apucat de filosofie. Barbatul, al carui nume real este Costel Buca, a mers duminica la vot sa isi aleaga .

S-A TERMINAT! Dumitru Dragomir a dat cartile pe fata! Cine este, de fapt, iubitul Simonei Halep? Povestea a fost ascunsa

Simona Halep traieste cea mai frumoasa perioada a vietii ei! CUTREMUR MONDEN! ANTONIA, BAGATA iN SPITAL! MEDICII FAC EFORTURI SA O SALVEZE! IMAGINI CUTREMURATOARE GALERIE FOTO) Campioana este.

Cine este omul de la care Viorica Dancila vrea un milion de euro. Informatia a aparut in mijlocul alegerilor

Duminica, 24 noiembrie, este zi mare, caci azi se va desemna noul presedinte al tarii noastre pentru urmatorii cinci ani. in timp ce romanii cauta sectiile de vot, Viorica Dancila, unul dintre candidatii in cursa pentru Cotroceni, sta cu gandul la un milion de euro. Cine este omul de la care doreste oficialul bani? Cine .

Cine este Gabriel Oprea si ce a cautat la sediul PSD. A consolat-o pe Viorica Dancila in biroul ei

Gabriel Oprea a facut o vizita supriza celor de la Partidul Social Democrat. Controversatul personaj a revenit in atentia celor care i-au fost colegi si s-a aflat in ziua decisiva in sediul central al partidului din Kiseleff, in biroul in care social-democratii erau cuprinsi de esecul trait. Ce a facut acesta? Cine este Gabriel Oprea .

Gica Hagi, anunt de ultima ora: Nationala are antrenor!. Cine este noul selectioner

Anunt de ultim moment cu privire la alegerea selectionerului Romaniei. Giga Hagi a facut ultimul anunt cu privire la cine va ocupa aceasta pozitie. FRF nu a dat inca raspunsul oficial cu privire la aceasta functie, insa Giga Hagi a lansat anuntul. Cine va fi noul selectioner al echipei de fotbal a Romaniei Acum, nationala .

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

Romanii au aflat de la Antena 3 cine este presedintele Romaniei

Romanii au aflat rezultatul alegerilor de la ANTENA 3. Aseara de la ora 21. 00 , Antena 3 a difuzat singurul si cel mai precis exit poll al acestor alegeri realizat de Curs Avangarde. Imediat dupa inchiderea.

Incredibil! Cine este tanarul care i-a cerut lui Klaus Iohannis sa faca un selfie cu el

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Capitala. Citeste si: Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a.

Razboi mocnit in sistem in spatele luptei pentru prezidentiale. Miza este uriasa

Andreea Sava a aratat la emisiunea Descoperiti, de la Antena 3, cum o retea imensa de relatii si afaceri de sute de milioane de euro este miza razboiului mocnit din sistem care sta in spatele luptei pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )