Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cine este omul de la care Viorica Dancila vrea un milion de euro. Informatia a aparut in mijlocul alegerilor

Playtech Playtech,
Cine este omul de la care Viorica Dancila vrea un milion de euro. Informatia a aparut in mijlocul alegerilor

Duminica, 24 noiembrie, este zi mare, caci azi se va desemna noul presedinte al tarii noastre pentru urmatorii cinci ani. in timp ce romanii cauta sectiile de vot, Viorica Dancila, unul dintre candidatii in cursa pentru Cotroceni, sta cu gandul la un milion de euro. Cine este omul de la care doreste oficialul bani? Cine . continuă pe Playtech

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

Care sunt cele 5 judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc. Este adevarata surpriza de la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a pierdut cu un scor dezastruos alegerile prezidentiale. Iar harta voturilor arata dezastru pe linie pentru PSD. Dupa ora 21:00, numaratoarea oficiala avanseaza extrem de rapid si arata cifrele dezastrului pentru PSD. Dupa centralizarea a 58% din voturile exprimate la sectiile din tara, Klaus Iohannis conduce cu 62%. Viorica Dancila a obtinut doar .

La nici doua ore distanta de momentul in care Viorica Dancila a invitat o jurnalista sa-i vada vila din Predeal, PSD a anuntat ca invitatia nu mai este valabila

Viorica Dancila invita, in conferinta electorala de joi seara, o jurnalista sa-i viziteze casa de la Predeal pentru a-i arata ca locuinta este inca neterminata, dar la nici doua ore distanta s-a.

LOTO 649. Cine este romanul care a devenit milionar in euro, dupa ce a castigat la LOTO. Omul habar nu avea ca biletul lui era castigator!

Norocosul roman s-a prezentat, in cursul zilei de astazi, la sediul central al Loteriei Romane. Acesta a castigat premiul de categoria I la tragerea Joker din 27 octombrie 2010, in valoare de.

Fostul consilier al lui Basescu dezvaluie strategia prin care Viorica Dancila poate castiga alegerile

Sociologul Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, nu a exclus ipoteza, la o emisiune de la postul Digi24, ca la o rata mica de participare la vot in turul al doilea al.

Incredibil! Cine este tanarul care i-a cerut lui Klaus Iohannis sa faca un selfie cu el

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Capitala. Citeste si: Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a.

DNA neaga zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata pentru audieri

Directia Nationala Anticoruptie a negat joi zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata la DNA in data de 22 noiembrie. Acest zvon a venit in contextul in care Viorica Dancila a profitat de o declaratie a europarlamentarul PNL Rares Bogdan - care a scris pe Facebook ca fostul premier ar trebui sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii - pentru a acuza ca adversarii lui Klaus Iohannis la prezidentiale s-au ales cu dosare penale, cum a fost cazul lui Victor Ponta sau al lui Dan Barna.

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

Cine l-a votat pe Klaus Iohannis si cum arata profilul votantului pentru Viorica Dancila. Cei cu studii superioare nu au avut dubii

Klaus Iohannis a obtinut o victorie zdrobitoare in fata candidatei PSD, Viorica Dancila. Electoratul PNL nu s-a dezis nici de aceasta data si a votat masiv pentru Iohannis sau impotriva lui Dancila. Klaus Iohannis a reusit sa o invinga categoric pe Viorica Dancila in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Rezultatele partiale, dupa numararea a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )