Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lasatul secului pentru Postul Craciunului 2019. Ce nu e bine sa faci azi

Playtech Playtech,
Lasatul secului pentru Postul Craciunului 2019. Ce nu e bine sa faci azi

In acest an, Postul Craciunului sau Postul Nasterii Mantuitorului incepe vineri, 15 noiembrie si se incheie in 24 decembrie. Lasatul Secului va fi joi, 14 noiembrie. Potrivitcrestinortodox. ro a fost zi de post si miercuri, 13 noiembrie, cand a fost celebrat Sfantul Ioan Gura de Aur. Lasatul secului pentru postul Craciunului in cele 40 de zile . continuă pe Playtech

Traditii si obiceiuri de Lasatul Secului, la intrarea in Postul Craciunului

Cu o zi inainte de inceputul Postului Nasterii Domnului, credinciosii ortodocsi lasa secul. Obiceiul difera de la o zona la alta a tarii.

incepe POSTUL CRACIUNULUI: Ce este bine sa faci pe 14 noiembrie, ziua LASATULUI DE SEC

In acest an, Postul Craciunului sau Postul Nasterii Mantuitorului incepe vineri, 15 noiembrie si se incheie in 24 decembrie. Lasatul Secului este joi, 14 noiembrie, in seara de Sfantul Filip. Lasatul.

Doua sarbatori mari maine in calendarul Ortodox. Sfantul Filip si lasatul secului

Biserica Ortodoxa sarbatoreste pe 14 noiembrie lasatul secului pentru Postul Nasterii Domnului; Sfantul Apostol Filip; Sfantul Grigorie Palama. Luna lui Brumar este una in care crestinii se pregatesc de Postul Nasterii Domnului. Ce sarbatori mari sunt maine conform Calendarului Ortodox Sf. Ap. Filip, unul dintre cei 12 Apostoli; Sf. Ier. Grigorie Palama, arhiepiscopul Tesalonicului Lasatul .

POSTUL CRACIUNULUI. Rugaciunea care atrage binele

Se lasa sec pe 14 noiembrie, iar postul incepe pe 15 noiembrie. RUGACIUNEA CARE SE CITESTE iN FIECARE POST Dumnezeul nostru, nadejdea tuturor.

Cum ne pregatim pentru Postul Craciunului. De ce copiii nu trebuie sa aiba restrictii

Pe 15 noiembrie, credinciosii ortodocsi intra in perioada postului Nasterii Domnului sau a Craciunului. Acesta se termina chiar pe 25 decembrie, in ziua de Craciun.

LASATUL SECULUI. Cand e lasatul secului, ziua dinainte de Postul Craciunului?

Cu o zi inainte de inceputul Postului Nasterii Domnului, credinciosii ortodocsi lasa secul. Obiceiul difera de la o zona la alta a tarii. in calendarul.

Ce inseamna, de fapt, lasatul secului, si de ce se sarbatoreste intre fini si nasi

In calendarul ortodox, pe 14 noiembrie, este consemnat lasatul secului, sintagma ce semnifica lasarea obiceiurilor lumesti inainte de intrarea in post. Conform traditiei, crestinii se aduna in aceasta zi la mese pline cu alimente si bauturi care vor fi interzise in perioada Postului Naserii Domnului. Postul Craciunului aminteste de postul de 40 de zile al .

POSTUL CRACIUNULUI. Cand incepe postul Craciunului? Pentru credinciosii ortodocsi urmeaza 40 de zile de post

in acest an, Postul Craciunului sau Postul Nasterii Mantuitorului incepe vineri, 15 noiembrie si se incheie in 24 decembrie. Lasatul Secului va fi joi, 14 noiembrie.

LASATUL SECULUI, traditii si obiceiuri. Ce nu au voie sa faca femeile in aceasta zi?

Pe 14 noiembrie, este sarbatorit Lasatul Secului de crestinii ortodocsi, zi ce anunta inceputul Postului Craciunului. Traditiile legate de Lasata Secului.

POSTUL CRACIUNULUI. Ce trebuie sa faca crestinii ortodocsi in cele 40 de zile de post?

Postul Nasterii Mantuitorului sau Postul Craciunului, asa cum este cunoscut de catre toti credinciosii este tinut cu strictete de credinciosii in intreaga lume. Prin intermediul acestui post.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )