Libnet.ro
UNICEF

17:30

incepe POSTUL CRACIUNULUI: Ce este bine sa faci pe 14 noiembrie, ziua LASATULUI DE SEC

B1 B1,
incepe POSTUL CRACIUNULUI: Ce este bine sa faci pe 14 noiembrie, ziua LASATULUI DE SEC

In acest an, Postul Craciunului sau Postul Nasterii Mantuitorului incepe vineri, 15 noiembrie si se incheie in 24 decembrie. Lasatul Secului este joi, 14 noiembrie, in seara de Sfantul Filip. Lasatul. continuă pe B1

POSTUL CRACIUNULUI. Cand incepe postul Craciunului? Pentru credinciosii ortodocsi urmeaza 40 de zile de post

in acest an, Postul Craciunului sau Postul Nasterii Mantuitorului incepe vineri, 15 noiembrie si se incheie in 24 decembrie. Lasatul Secului va fi joi, 14 noiembrie.

Lasatul secului pentru Postul Craciunului 2019. Ce nu e bine sa faci azi

In acest an, Postul Craciunului sau Postul Nasterii Mantuitorului incepe vineri, 15 noiembrie si se incheie in 24 decembrie. Lasatul Secului va fi joi, 14 noiembrie. Potrivitcrestinortodox. ro a fost zi de post si miercuri, 13 noiembrie, cand a fost celebrat Sfantul Ioan Gura de Aur. Lasatul secului pentru postul Craciunului in cele 40 de zile .

POSTUL CRACIUNULUI. Rugaciunea care atrage binele

Se lasa sec pe 14 noiembrie, iar postul incepe pe 15 noiembrie. RUGACIUNEA CARE SE CITESTE iN FIECARE POST Dumnezeul nostru, nadejdea tuturor.

Ce este spolocania, nume dat primei zile din postul Craciunului. Cum s-a ajuns ca ritualul purificarii sa fie confundat cu unul al betiei

Postul Craciunului, care incepe pe data de 14 noiembrie, vesteste nu numai Nasterea Mantuitorului, ci si sfarsitul anului. El poarta amprenta unor stravechi sarbatori dominate de ritualuri de purificare.

POSTUL CRACIUNULUI. Ce trebuie sa faca crestinii ortodocsi in cele 40 de zile de post?

Postul Nasterii Mantuitorului sau Postul Craciunului, asa cum este cunoscut de catre toti credinciosii este tinut cu strictete de credinciosii in intreaga lume. Prin intermediul acestui post.

Sef sub acoperire Live Video pe Pro TV Editia de joi, 14 noiembrie

Noul reality show alpostului Pro TV, Sef sub acoperire, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21. 30, la Pro TV, un experiment social fara precedent, asa cum il numeste postul. Pe 14 noiembrie va avea loc a 9 a editie a emisiunii. Sef sub acoperire editia a 9 a de joi 14 .

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 14 noiembrie 2019 LIVE

Loteria Romana organizeaza noi trageri Loto 6 din 49, Joker, Noroc, Noroc Plus, Loto 5 din 40 si Super Noroc, joi, 14 noiembrie 2019. Numerele norocoase vor putea fi urmarite in direct, pe postul Romania TV, in emisiunea Romanii au noroc, de la ora 18:15. Rezultatele vor fi afisate si mai jos. Rezultate Loto 6 .

HOROSCOP DRAGOSTE 14 NOIEMBRIE. Taurii sunt rasfatati de jumatatile lor, Scorpionii trebuie sa scape de suspiciuni

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 14 noiembrie 2019. Venus, planeta iubirii, aflata in Sagetator, este in cuadratura cu Neptun in Pesti, ceea ce inseamna ca judecata ne.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Racii sunt melancolici, Varsatorii pleaca intr-o calatorie aventuroasa

Iata horoscopul zilei de azi JOI 14 NOIEMBRIE 2019; Venus, planeta iubirii, relatiilor dar si banilor, este in Sagetator si este in cuadratura cu Neptun in Pesti, ceea ce inseamna ca judecata.

CALENDAR ORTODOX 14 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Originar din Betsaida Galileii, Sfantul Apostol Filip este cel de-al treilea Apostol chemat la misiune de catre Mantuitorul nostru, Iisus Hristos. Sfantul Filip, intalnindu-l pe.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )