Libnet.ro
UNICEF

18:00

Lucia Varga anunta un proiect-pilot pentru vanzarea doar din depozite a lemnului exploatat

Hotnews Hotnews,
 Lucia Varga anunta un proiect-pilot pentru vanzarea doar din depozite a lemnului exploatat

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, a anuntat sambata, la Zalau, initierea un proiect-pilot ce are in vedere trecerea de la vanzarea lemnului estimat inainte de exploatarea din padure la vanzarea lemnului masurat in cadrul unor depozite in care va putea fi realizata si prelucrarea sa primara, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul delegat Lucia Varga: In Romania exista peste 550.000 de hectare de padure nepazita

Peste 550. 000 de hectare de padure din Romania nu au paza asigurata, potrivit precizarilor facute sambata, la Zalau, de Lucia Varga, ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, oficialul mentionand ca noul cod silvic prevede ca paza tuturor padurilor, inclusiv a celor private, sa fie asigurata gratuit de Romsilva, transmite Agerpres.

Lucia Varga: Avem peste 550.000 de hectare de padure nepazita

Peste 550. 000 de hectare de padure din Romania nu au paza asigurata, potrivit Luciei Varga, ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, informeaza Agerpres. Oficialul a percizat ca noul cod silvic prevede ca paza tuturor padurilor, inclusiv a celor private, sa fie asigurata gratuit de catre Romsilva, transmite aceeasi sursa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )