Libnet.ro
UNICEF

21:45

Laura Codruta Kovesi, audiata la Inspectia Judiciara

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi, audiata la Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi a fost audiata, luni, la Inspectia Judiciara, dupa ce sefa DNA a refuzat sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din anul 2009,. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi, chemata la Inspectia Judiciara

Laura Coduta Kovesi a fost audiata, luni, din nou la Inspectia Judiciara in ancheta privind acuzatiile de abuz in serviciu care i se aduc. Mai multe detalii, de la reporterul Roxana.

ATAC EXPLOZIV, la adresa procurorului Lazar! Detalii NESTIUTE despre RELATIA cu LAURA CODRUTA KOVESI! O acopera pentru ca...

Sebastian Ghita a declarat duminica seara, ca procurorul general, Augustin Lazar o acopera pe Laura Codruta Kovesi, pentru ca este un vechi prieten al tatalui sefei DNA. Lazar o acopera pe Kovesi.

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri incendiare despre Laura Codruta Kovesi

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, a scos la iveala noi amanunte incendiare in interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita sustine ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-ar fi indemnat sa.

Kovesi, sefa DNA, audiata de Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a fost audiata din nou astazi de Inspectia Judiciara, dupa ce aceast.

Klaus Iohannis, despre decizia de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Aflat la Bruxelles, presedintele a declarat ca va face un anunt cu privire la decizia de revocare a sefei DNA dupa Paste, scrie Digi24 .

S-A TERMINAT! Sebastian Ghita anunta ca VA DIFUZA inregistrarea cu KOVESI! APEL catre DRAGNEA: Sa sesizeze CURTEA CONSTITUTIONALA...

Sebastian Ghita a anuntat duminica seara ca urmeaza sa difuzeze inregistrarile video pe care le detine cu Laura Codruta Kovesi de la el de acasa. intr-o interventie telefonica la Antena 3, fostul.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )