Libnet.ro
UNICEF

11:15

Laura Codruta Kovesi va fi audiata, marti, la CSM

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi va fi audiata, marti, la CSM

Laura Codruta Kovesi ar urma sa fie audiata la CSM, marti, la ora14. 00, in legatura cu propunerea lui Tudorel Toader de revocare din functia de procuror sef alDNA. Potrivit biroului de presa al. continuă pe Antena3

Oficial: Laura Codruta Kovesi va fi audiata, marti, la CSM, dupa ce Toader a cerut revocarea ei din functia de procuror-sef al DNA

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata marti, la ora 14. 00, la CSM, arata un comunicat al institutiei. Audierea vine dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea Laurei Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti la CSM, dupa ce Toader a cerut revocarea ei din functie

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata marti, la CSM, in cadrul procedurii declansate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a ei din functie, scrie Agerpres .

DNA isi prezinta miercuri bilantul de activitate pe 2017, la o zi dupa ce Laura Codruta Kovesi va fi audiata la CSM in legatura cu cererea de revocare

Directia Nationala Anticoruptie isi va prezenta miercuri, incepand cu ora 11:00, bilantul de activitate pe anul 2017, la o zi dupa ce procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata la Sectia pentru procurori a CSM in legatura cu cererea de revocare a sa din functie, formulata saptamana trecuta de ministrul Justitiei.

Procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi audiata marti la CSM

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar urma sa fie audiata marti de membri Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Potrivit acestora, audierea sefei Directiei Nationale Anticoruptie ar avea loc la ora 14.

Manifestatii in mari orase din tara pentru sustinerea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Proteste au loc din nou duminica seara, in mai multe orase din tara, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a anuntat inceperea procedurilor de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, relateaza Agerpres.

Tudorel Toader afirma ca nu va avea o discutie cu Laura Codruta Kovesi asupra raportului prezentat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat vineri, pentru Agerpres, ca nu va avea o discutie cu Laura Codruta Kovesi asupra Raportului privind activitatea manageriala de la Directia Nationala Anticoruptie.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: Raspund, punct cu punct, tuturor afirmatiilor prezentate de ministrul Justitiei

Laura Codruta Kovesi a reactionat in aceasta dimineata la anuntul facut joi seara de Tudorel Toader care a spus ca initiaza procedura de revocare din functie a procurorului-sef DNA. Ma voi prezenta, oricand este nevoie, sa raspund, punct cu punct, tuturor afirmatiilor prezentate de ministrul Justitiei, a declarat Kovesi.

Site-ul ministerului Justitiei e blocat si la 13 ore de la anuntul lui Tudorel Toader ca vrea revocarea procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi

Site-ul ministerului Justitiei este blocat si la mai bine de 13 ore de la la momentul anuntul lui Tudorel Toader, care a declarat, joi, ca initiaza procedura de revocare din functie a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, si ca va publica pe site raportul care sta la baza acestei solicitari.

Site-ul Ministerului Justitiei e blocat si la 13 ore de la anuntul lui Tudorel Toader ca vrea revocarea procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi

Site-ul Ministerului Justitiei este blocat si la mai bine de 13 ore de la la momentul anuntul lui Tudorel Toader, care a declarat, joi, ca initiaza procedura de revocare din functie a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, si ca va publica pe site raportul care sta la baza acestei solicitari.

Presa internationala relateaza despre anuntul lui Tudorel Toader de a o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Presa internationala relateaza despre anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a o demite pe sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Conduce DNA din 2013 si, sub conducerea ei, rata condamnarilor a crescut brusc in una dintre cele mai corupte state ale Uniunii Europene, primind aplauze de la oficialii europeni din Bruxelles care tin justitia sub o monitorizare speciala. , scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )