Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presa internationala relateaza despre anuntul lui Tudorel Toader de a o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Adevărul Adevărul,
Presa internationala relateaza despre anuntul lui Tudorel Toader de a o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Presa internationala relateaza despre anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a o demite pe sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Conduce DNA din 2013 si, sub conducerea ei, rata condamnarilor a crescut brusc in una dintre cele mai corupte state ale Uniunii Europene, primind aplauze de la oficialii europeni din Bruxelles care tin justitia sub o monitorizare speciala. , scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei este blocat, de la orele amiezii, dupa anuntul lui Tudorel Toader, ca.

Sedinta a Coalitiei PSD-ALDE inainte de anuntul lui Tudorel Toader

Coalitia PSD-ALDE arediscutii, joi, in biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament, inainte de anuntul pe care urmeaza sa-l faca ministrul Tudorel Toader la ora 18:00. Biroul lui Liviu Dragnea a fost.

Klaus Iohannis, declaratie de ultima ora despre raportul lui Tudorel Toader cu privire la revocarea lui Kovesi. Mesajul Presedintelui

Klaus Iohannis participa, vineri,la reuniunea informala a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles. Presedintele a tinut o declaratie de presa in care a vorbit si despre decizia lui Tudorel.

Kovesi iese la atac inainte de anuntul lui Tudorel Toader: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

Cu cateva ore inainte de mult asteptatul anunt al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova sa ridicemai multe.

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

Premierul Dancila, despre raportul lui Tudorel Toader: Nu trebuie eu sa dau un verdict, nu depinde ce cred eu

Premierul Viorica Dancila a refuzat vineri sa se pronunte asupra raportului realizat de Tudorel Toader asupra activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca nu ea trebuie sa dea un verdict.

Premierul Dancila, despre raportul lui Tudorel Toader: Nu trebuie eu sa dau un verdict, nu depinde ce cred eu / Conteaza ce a scris ministrul in acel raport, daca e adevarat, inseamna ca e ingrijorator

Premierul Viorica Dancila a refuzat vineri sa se pronunte asupra raportului realizat de Tudorel Toader asupra activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca nu ea trebuie sa dea un verdict.

Viorica Dancila, despre decizia ministrului Tudorel Toader: Astept ca domnul ministru sa repecte legea

Premierul Viorica Dancila a vorbitdespre decizia pe care o asteapta din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care urmeaza sa o faca publica in cursul zilei de astazi. Voi vedea ce.

Procurorul general, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar reafirma, dupa dupa anuntul lui Tudorel Toader privind declansarea procedurii de revocare a sefei DNA, ca nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi.

Site-ul Ministerului Justitiei s-a blocat din nou, dupa anuntul lui Tudorel Toader. Raportul privind DNA nu a fost facut public

Site-ul Ministerului Justitiei s-a blocat, din nou, vineri dimineata, situatia fiind similara si joi seara, dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca initiaza procedura de revocare din functie a procurorului-sef.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )