Libnet.ro
UNICEF

19:15

Maria Grapini, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: Este o diferenta suficient de mare

Antena3 Antena3,
Maria Grapini, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: Este o diferenta suficient de mare

Maria Grapini a avut o reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a primit cele mai multe voturi din Comisia LIBE. Nu este un vot foarte castigator, pentru ca patru voturi diferenta fata de 22 in Consi. continuă pe Antena3

Cristina Tarcea, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: intotdeauna m-am bucurat de succesul oricarui roman

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Cristina Tarcea, i-a urat succes fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi, care a obtinut cele mai multe voturi in.

Parchetul European: Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European

Laura Codruta Kovesi a obtinut cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European. Fosta sefa DNA a obtinut 26 de voturi, cu patru voturi peste cele 22 de voturi obtinute de candidatul francez,Francois Bohnert. Andres Ritter, procurorul german, a primit un singur vot.

Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE pentru functia de sef al Parchetului European. Totul se decide la negocieri

Controverse uriase dupa audierea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Fosta sefa a DNA este acuzata ca a mintit in fata membrilor comisiilor de libertati si de control bugetar pe mai multe teme extrem de.

100% din procesele-verbale au fost procesate. Socialistii au luat cele mai multe mandate

Rezultatele preliminare, dupa prelucrarea a 100% din procesele-verbale, arata ca Partidul Socialistilor a obtinut 35 de mandate de deputat, Partidul Democrat 30, Blocul electoral ACUM 26 de mandate, iar Partidul Sor 7. Totodata, in Parlament au acces trei candidati independenti, transmite IPN.

Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia CONT dupa audierile din Parlamentul European: Miercuri, votul decisiv in Comisia LIBE (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a obtinut marti seara cele mai multe voturi in Comisia de control bugetar a Parlamentului European. in urma audierilor, Kovesi a primit 12 voturi, in timp ce procurorul francez Bohnert a.

Comisia Europeana transmite dezmintiri, dupa ce Romnia TV a relatat ca Laura Codruta Kovesi ar avea mai multe rezidente n SUA

Comisia Europeana a transmis, marti, ca Serviciul European de Actiune Externa nu a efectuat vreo investigatie care sa vizeze rezidente ale Laurei Codruta Kovesi in SUA, dezmintind astfel o stire difuzata de Romania TV potrivit careia fosta sefa DNA ar avea legatura cu mai multe adrese in Statele Unite.

Cele mai periculoase alimente pe care le consumi zilnic si-ti scurteaza viata

De cele mai multe ori atunci cand merg la cumparaturi din lipsa de timp sau de informare, romanii nu citesc ce scrie pe eticheta produselor. Astfel, ajung sa puna pe masa alimete ultraprocesate, care nu contin aproape niciun element nutritiv. Printre alimentele care ne pun viata in pericol se numara paine coapta din aluat congelat.

Maria Grapini, data la o parte in timpul votului pentru Kovesi. Cum a vrut sa o fure la voturi pe Codruta

Maria Grapini reuseste o noua gafa in Parlamentul European. Eurodeputata din Romania numara voturile din Comisia pentru Libertati Civile LIBE, cea care a vota marti candidatul favorit pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Maria Grapini a sarit un vot iar colegii europarlamentari din Comisia LIBE au sesizat acest lucru. Cel care i-a atras atentia [] .

Cum a incercat Maria Grapini s-o scoata pe Kovesi cu un vot mai putin la numaratoarea buletinelor. Reactia prompta a unei eurodeputate (VIDEO)

Europarlamentarul roman Maria Grapini a fost protagonista unui moment penibil, la numaratoarea voturilor din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) pentru functia de procuror-sef.

Digi24: Maria Grapini, pusa n dificultate de o ntrebare legata de momentul tensionat cu Kovesi. Ce raspuns a dat europarlamentara

Procurorul Jean Francois Bohnert, candidatul Frantei la sefia Parchetului European, ar fi cel mai bine pregatit pentru a detine aceasta functie, sugereaza, la Digi FM, europarlamentarul roman Maria Grapini, membra in grupul socialistilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )