Libnet.ro
UNICEF

22:00

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti ca ancheta in dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizata, scrie Mediafax. Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual,. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe (VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti ca ancheta in dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizata. Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual, acheta este aproape.

Kovesi, despre dosarul in care este implicat Victor Ponta: La momentul actual, ancheta este aproape finalizata

Ancheta in dosarul in care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizata la acest moment, mai fiind de administrat cateva probe, potrivit declaratiilor facute marti de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Ce spune sefa DNA despre dosarul lui Victor Ponta

Ancheta in dosarul in care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizata la acest moment. Au mai ramas de administrat cateva probe, a declarat, marti, procurorul sef DNA, Laura Codruta.

Laura Codruta Kovesi: in cazul Oprescu, nu s-a aplicat procedura flagranta. Dosarul a fost deschis in primavara, in urma unor plangeri impotriva acestuia (VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a dezvaluit, marti, informatii din dosarul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Kovesi a explicat ca nu a fost un flagrant in dosarul lui Oprescu. Din considerente de tact.

Laura Codruta Kovesi, reactie in cazul lui Sorin Oprescu. Procedural nu a fost flagrant

Dosarul lui Sorin Oprescu a fost deschis in urma unor plangeri depuse in martie de doua persoane fizice, altele decat persoana care i-a dat bani, a declarat, marti, procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Avocatul lui Sorin Oprescu: Laura Codruta Kovesi are dreptate

Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu, a declarat in direct la Antena 3 ca, din punct de vedere tehnic si procedural, declaratiile Laurei Codruta Kovesi despre cazul edilului sunt adevarate, ca.

Victor Ponta, despre ancheta in dosarul sau: imi doresc sa se finalizeze totul mai repede

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca este fericit ca ancheta in dosarul sau este aproape finalizata, facand referire la declaratia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este cea mai buna veste. De aia am ceru.

Victor Ponta, despre ancheta in dosarul sau: imi doresc sa se finalizeze totul mai repede (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca este fericit ca ancheta in dosarul sau este aproape finalizata, facand referire la declaratia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este cea mai buna veste. De aia am.

Victor Ponta: Este cea mai buna veste pentru mine

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca se bucura ca dosarul sau este aproape finalizat, asa cum afirmase procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi, iar acest anunt este cea mai buna veste, pentru ca.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Victor Ponta: Nu mi-am schimbat parerea si ma astept sa se intample la un moment dat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, ca nu si-a schimbat parerea in ceea ce priveste o eventuala demisie a prim-ministrului Victor Ponta si ca ast6eapta ca acest lucru sa se intample la un moment dat, precizand ca dialogul institutional este mai rar in ultima perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )