Libnet.ro
UNICEF

23:30

Laura Codruta Kovesi ar putea fi din nou judecata disciplinar

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi ar putea fi din nou judecata disciplinar

Sefa DNAar putea fi trimisa in nou in judecata disciplinara. Laura Codruta Kovesi a fost chemata joi pentru a saptea oara la Inspectia Judiciarapentru a da explicatii despre refuzul sau de a se. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi, cercetata disciplinar de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a anuntat miercuri ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce ar fi desemnat, ca membru al unei echipei de control, un magistrat aflat intr-o stare vadita de incompatibilitate,.

Laura Codruta Kovesi este cercetata disciplinar de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a anuntat miercuri ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi - cercetata disciplinar de Inspectia Judicara

Inspectia Judiciara a anuntat astazi ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Victor Ponta, declaratii despre Laura Codruta Kovesi, pe vremea cand era premier: Kovesi e propusa pentru functia de procuror-sef DNA. Diferenta intre ea si Morar e mare

Victor Ponta declara in 2013, intr-o editie a emisiunii La Ordinea Zilei ca Laura Codruta Kovesi este o propunere pentru functia de sefa DNA, iar diferenta intre ea si Daniel Morar, in vremea aceea.

Decizia presedintelui Klaus Iohannis in privinta cererii de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi anuntata saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va anunta saptamana viitoare ce decizie a luat in privinta revocarii procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Decizia presedintelui Iohannis in privinta cererii de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi anuntata saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va anunta saptamana viitoare ce decizie a luat in privinta revocarii procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

intalnire de taina intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe francez

Antena 3 a aflat informatii explozive despre o intalnire de taina care a avut loc aseara intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian, care se afla in vizita oficiala in.

Inspectia Judiciara, raport devastator pentru sefa DNA: Laura Codruta Kovesi, trimisa in fata sectiei de procurori a CSM

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, pentru savarsirea mai multor abateri disciplinare, mai exact pentru nerespectarea.

Laura Codruta Kovesi, raspuns catre CSM: Cum justifica protocoalele secrete cu SRI

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a trimis un document explicativ catre Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a lamuri modul in care s-au incheiat protocoalele secrete cu SRI. Potrivit.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Un apropiat al sefei DNA a fost schimbat din functie

Seful Directiei de Operatiuni Speciale DOS) din cadrul Politiei Capitalei, Liviu Vasilescu, a fost schimbat din functie vineri si mutat la Directia de Arme si Munitii. Deocamdata nu se stie cine il .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )