Libnet.ro
UNICEF

10:30

Laura Codruta Kovesi, hotarata sa nu se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european Politico

Adevărul Adevărul,
Laura Codruta Kovesi, hotarata sa nu se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european Politico

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat intr-un interviu acordat Politico ca nu are de gand sa se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi a recunoscut. Ce sanse mai are pentru functia de procuror sef european: Pana in ultima secunda!

Kovesi a recunoscut, in cadrul unui interviu pentru Politico, ca se va lupta in continuare pentru a deveni procuror-sef european. Kovesi se lupta in continuare sa devina procuror-sef european Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, se lupta pentru titulatura dorita, fiind una dintre cei doi candidati care au mai ramas in curs [] .

Kovesi, intrebata ce va face daca nu va ajunge procuror-sef european: intotdeauna exista un plan B, intotdeauna am si alte planuri

Laura Codruta Kovesi a declarat ca intentioneaza sa continue lupta pentru a ajunge procuror-sef european. Fosta sefa DNA a insistat ca nu s-a gandit sub nicio forma sa se retraga din cursa. Iar.

Kovesi nu renunta la candidatura pentru functia de procuror-sef european

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat intr-un interviu acordat Politico ca nu are de gand sa se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european.

Ipoteza SOC pe fondul luptei acerbe pentru putere de la Chisinau: Laura Codruta Kovesi ar putea fi noul Procuror General al Republicii Moldova

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, aflata in carti pentru functia de Procuror-sef european, ar putea ocupa un alt post important, si anume acela de Procuror General al Republicii Moldova. Ipoteza este.

MAREA BRITANIE: Zece candidati s-au inscris oficial in cursa pentru conducerea Partidului Conservator

Zece candidati s-au inscris oficial in cursa pentru conducerea Partidului Conservator din Marea Britanie si automat pentru functia de premier, informeaza BBC.

Carmen Dan: in 10 mai am avut o intalnire cu prefectul de Bacau si primarul din Darmanesti pentru a analiza situatia cimitirului din Valea Uzului

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat luni ca in data de 10 mai a avut o intalnire cu prefectul si subprefectul de Bacau, dar si cu primarul din Darmanesti, pentru a analiza situatia cimitirului din Valea Uzului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )