Libnet.ro
UNICEF

14:00

Laura Codruta Kovesi a recunoscut. Ce sanse mai are pentru functia de procuror sef european: Pana in ultima secunda!

Playtech Playtech,
Laura Codruta Kovesi a recunoscut. Ce sanse mai are pentru functia de procuror sef european: Pana in ultima secunda!

Kovesi a recunoscut, in cadrul unui interviu pentru Politico, ca se va lupta in continuare pentru a deveni procuror-sef european. Kovesi se lupta in continuare sa devina procuror-sef european Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, se lupta pentru titulatura dorita, fiind una dintre cei doi candidati care au mai ramas in curs [] . continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi, hotarata sa nu se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european Politico

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat intr-un interviu acordat Politico ca nu are de gand sa se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european.

Ce sanse mai are Kovesi sa devina procuror-general european. Cum schimba alegerile situatia

Negocierile pe tema alegerii noului sef al Parchetului European se vor relua imediat dupa constituirea noului Parlament European. in carti pentru a fi procuror-general european a ramas si Laura Codruta Kovesi, numai ca numirea ei in functie depinde de ce vor decide noii membri ai institutiilor europene. Negocierile pentru sefia Parchetului European se poarta, la [] .

Kovesi, intrebata ce va face daca nu va ajunge procuror-sef european: intotdeauna exista un plan B, intotdeauna am si alte planuri

Laura Codruta Kovesi a declarat ca intentioneaza sa continue lupta pentru a ajunge procuror-sef european. Fosta sefa DNA a insistat ca nu s-a gandit sub nicio forma sa se retraga din cursa. Iar.

Kovesi nu renunta la candidatura pentru functia de procuror-sef european

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat intr-un interviu acordat Politico ca nu are de gand sa se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european.

Ipoteza SOC pe fondul luptei acerbe pentru putere de la Chisinau: Laura Codruta Kovesi ar putea fi noul Procuror General al Republicii Moldova

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, aflata in carti pentru functia de Procuror-sef european, ar putea ocupa un alt post important, si anume acela de Procuror General al Republicii Moldova. Ipoteza este.

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis ca actualul Parlament nu mai are dreptul sa desfasoare activitate legislativa

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis sambata, in urma unei sesizari depuse de deputatii Partidului Democrat PDM) Sergiu Sarbu si Vladimir Cebotari, ca actualul Parlament nu mai are dreptul sa desfasoare activitate legislativa, intrucat.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in.

Un deputat PSD cere amenzi mai mari pentru nerespectarea normelor de prevenire a incendiilor

Deputatul PSD Mihai Weber a depus un proiect la Senat care prevedere cresterea amenzilor pentru primari, persoane fizice sau juridice care nu iau masuri sau nu informeaza cu privire la incendiile produse in zone de padure, plantatii sau culturi agricole. Contraventiile variaza de la 1. 500 la 12. 000 lei, relateaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )