Libnet.ro
UNICEF

18:00

Laura Codruta Kovesi renunta la o functie importanta, in favoarea postului de la Bruxelles. Ce decizie a luat

Playtech Playtech,
Laura Codruta Kovesi renunta la o functie importanta, in favoarea postului de la Bruxelles. Ce decizie a luat

Laura Codruta Kovesi va fi procuror sef al Parchetului European si de curand s-a aflat ca a renuntat la o functie importanta, in vederea rolului pe care il va avea de indeplinit, odata ce va ajunge la Bruxelles. Laura Codruta Kovesi renunta la o functie importanta, pentru postul din Bruxelles Fosta sefa de la DNA . continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi a anuntat ce salariu va avea la Bruxelles. Va lua de trei ori mai mult decat in Romania

Laura Codruta Kovesi va fi procuror sef la Parchetul European. Invitata la Europa FM, fosta sefa a DNA a declarat ce salariu va avea la Bruxelles, ce chirie a gasit si cati bani ii raman din salariu, facand o comparatie cu cat lua in Romania. Laura Codruta Kovesi a anuntat ce salariu va avea la .

Ce salariu va avea Kovesi ca procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi a dezvaluit cati bani va castiga pentru functia de procuror sef la Parchetul European. Cred ca o sa primesc in jur de 12. 000 de euro pe luna. in Romania si la DNA si la.

DUPA NUMIREA IN FUNCTIA DE PROCUROR-SEF LA PARCHETUL EUROPEAN: CSM a aprobat eliberarea din functia de procuror a Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a aprobat, marti, eliberarea din functia de procuror a Laurei Codruta Kovesi, dupa numirea in functia de procuror-sef la Parchetul European. Totodata, CSM a aprobat cererea ei privind rezervarea postului de la DIICOT Sibiu unde este incadrata .

CSM i-a rezervat Laurei Codruta Kovesi un loc la DIICOT Sibiu

Sectia de procurori din CSM ii rezerva un post Laurei Codruta Kovesi la DIICOT Sibiu, care ocupa in prezent functia de procuror-sef european. Sectia de procurori a CSM a decis eliberarea din functie a.

CSM a aprobat eliberarea din functia de procuror a Laurei Codruta Kovesi, dupa numirea in functia de procuror-sef la Parchetul European

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a aprobat, marti, eliberarea din functia de procuror a Laurei Codruta Kovesi, urmare a numirii sale in functia de procuror-sef la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )