Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laura Codruta Kovesi a sosit la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi a sosit la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi a ajuns joi dimineata la Parchetul General. Fosta sefa DNA nu a dorit sa faca declaratii. Instanta suprema a admis miercuri plangerea fostei sefe a DNA si a decis revocarea masurii. continuă pe Antena3

CSM respinge cererea SIIJ de incetare a delegarii Laurei Codruta Kovesi la Parchetul General

Sectia pentru procurori a CSM a respins joi, in unanimitate, o cerere depusa de Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), prin care se solicita incetarea delegarii Laurei Codruta Kovesi in.

Laura Codruta Kovesi a ajuns la Curtea Suprema

Laura Codruta Kovesi vine in fata judecatorilor inaltei Curti pentru a contesta controlul judiciar. Fosta sefa a DNA a fost acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa in dosarul.

Familiile jurnalistilor ucisi in Malta si Slovacia fiindca dezvaluiau acte de coruptie cer ca Laura Codruta Kovesi sa fie numita sef al Parchetului European

Europarlamentarul Cristian Preda a publicat o scrisoare in care familiile jurnalistei malteze Daphne Caruana Galizia si a jurnalistului slovac Jan Kuciak, ucisi fiindca dezvaluiau acte de coruptie, cer Consiliului s-o numeasca pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar

Instanta suprema a admis, astazi, plangerea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, si a decis revocarea masurii controlului judiciar dispus impotriva ei de procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar: Acum pot sa parasesc si Romania

Laura Codruta Kovesi a declarat, miercuri, la iesirea de la Curtea Suprema ca i s-a ridicat controlul judiciar si ca poatecircula liber in afara Romaniei. Controlul judiciar mi-a fost ridicat. Acum.

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar: Decizia este definitiva (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a scapat de masura controlului judiciar. Decizia a fost luata de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie si este definitiva, informeaza B1 TV. Am contestat.

Laura Codruta Kovesi scapa de controlul judiciar - poate parasi tara

Instanta suprema a decis miercuri seara ridicarea masurii controlului judiciar in cazul fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi, ceea ce inseamna si ridicarea interdictiilor, intre care cea de a parasi tara. Masura controlului judiciar a fost luata de Sectia pentru anchetarea magistratilor in plina procedura pentru numirea procurorului sef european, post pentru care Kovesi candideaza si este favorita Parlamentului European.

Laura Codruta Kovesi: Mai sunt si alti procurori si judecatori care sunt atacati zilnic pentru ca si-au facut treaba. Unii vor sa fure linistiti in continuare si noi i-am impiedicat (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat miercuri in fata judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, care urmeaza sa decida daca ii ridica masura controlului judiciar precum si interdictiile, cum ar.

Laura Codruta Kovesi explica de ce beneficiaza inca de protectia SPP: CSAT a decis. Am primit numeroase amenintari (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a dezvaluit miercuri, la iesirea de la Curtea Suprema, ca beneficiaza in continuare de protectie de la SPP, in baza unei decizii luate in cadrul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Norica Nicolai: Comisia Europeana confunda statul de drept cu Laura Codruta Kovesi

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai reclama imixtiunea crasa a Bruxelles-ului in justitia din Romania si negarea independentei justitiei de catre Comisia Europeana, ceea ce este o viziune hegemonica. Ea sustine ca CE confunda statul de drept cu Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )