Libnet.ro
UNICEF

13:31

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar: Acum pot sa parasesc si Romania

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar: Acum pot sa parasesc si Romania

Laura Codruta Kovesi a declarat, miercuri, la iesirea de la Curtea Suprema ca i s-a ridicat controlul judiciar si ca poatecircula liber in afara Romaniei. Controlul judiciar mi-a fost ridicat. Acum. continuă pe Antena3

CSM decide daca o trimite pe Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, la Sibiu

Laura Codruta Kovesi vine in fata judecatorilor Instantei Supreme pentru a contesta controlul judiciar. Fosta sefa a DNA a fost acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa in.

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar: Decizia este definitiva (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a scapat de masura controlului judiciar. Decizia a fost luata de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie si este definitiva, informeaza B1 TV. Am contestat.

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar

Instanta suprema a admis, astazi, plangerea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, si a decis revocarea masurii controlului judiciar dispus impotriva ei de procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Laura Codruta Kovesi scapa de controlul judiciar - poate parasi tara

Instanta suprema a decis miercuri seara ridicarea masurii controlului judiciar in cazul fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi, ceea ce inseamna si ridicarea interdictiilor, intre care cea de a parasi tara. Masura controlului judiciar a fost luata de Sectia pentru anchetarea magistratilor in plina procedura pentru numirea procurorului sef european, post pentru care Kovesi candideaza si este favorita Parlamentului European.

Zi de foc pentru Laura Codruta Kovesi. Vine in fata judecatorilor pentru a contesta controlul judiciar

Laura Codruta Kovesi vine in fata judecatorilor inaltei Curti pentru a contesta controlul judiciar. Fosta sefa a DNA a fost acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa in dosarul.

Laura Codruta Kovesi a ajuns la Curtea Suprema

Laura Codruta Kovesi vine in fata judecatorilor inaltei Curti pentru a contesta controlul judiciar. Fosta sefa a DNA a fost acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa in dosarul.

Kovesi, din nou la Politie, pentru controlul judiciar: O sa vedem daca negocierile pentru sefia Parchetului European au fost influentate in vreun fel (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat luni, la Sectia 18 de Politie, in cadrul masurii de control judiciar dispusa de Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor. Fosta sefa DNA este acuzata de marturie.

IN CONFORMITATE CU TERMENII CONTROLULUI JUDICIAR: Laura Codruta Kovesi s-a prezentat din nou la Sectia 18 de Politie

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat din nou, luni, la Sectia 18 de Politie, in conformitate cu termenii controlului judiciar.

inalta Curte de Casatie si Justitie discuta miercuri contestatia depusa de Laura Codruta Kovesi fata de masura controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) discuta, miercuri, contestatia depusa de Laura Codruta Kovesi fata de masura controlului judiciar. Ea este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu cinci acte materiale) si marturie mincinoasa de catre procurorii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ).

Laura Codruta Kovesi: Mai sunt si alti procurori si judecatori care sunt atacati zilnic pentru ca si-au facut treaba. Unii vor sa fure linistiti in continuare si noi i-am impiedicat (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat miercuri in fata judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, care urmeaza sa decida daca ii ridica masura controlului judiciar precum si interdictiile, cum ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )