Libnet.ro
UNICEF

18:01

Laura Codruta Kovesi a votat la Helsinki pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale (FOTO)

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi a votat la Helsinki pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, proaspat numita in functia de procuror-sef al Parchetului European, s-a prezentat vineri la urne la o sectie de votare din capitala Finladei, Helsinki. Acesta si-a exercitat dreptul. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2019, turul II. Procurorul-sef al UE, Laura Codruta Kovesi, a votat la Helsinki

Procurorul european, Laura Codruta Kovesi, a votat vineri, in prima zi de vot din al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale, la sectia 118 din Helsinki, a informat Ambasada Romaniei in Republica Finlanda pe pagina de Facebook.

Laura Codruta Kovesi a votat la Helsinki

Fosta sefa DNA, in prezent procuror general european, Laura Codruta Kovesi, a votat la Helsinki, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

FOTO Astia voteaza pe banda rulanta. Codruta Kovesi, la urne Helsinki. Se anunta un nou record de prezenta. Cati romani din diaspora au votat vineri

Fosta sefa DNA, in prezent procuror general european, Laura Codruta Kovesi, a votat vineri la Helsinki, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Peste 48. 000 de romani din strainatate - astia, cum i-a numit Viorica Dancila - au votat pana vineri pana la ora 18. 00, cu aproximativ 7. 000 mai multi decat la primul tur.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Peste 17.000 de romani din strainatate au votat deja la al doilea tur de scrutin

837 de romani din strainatateau votat la al doilea tur al alegerilor prezidentiale pana la ora 10. 00 ora Romaniei). 334 dintre ei au votat pe liste suplimentare, restul prin.

Alegeri prezidentiale 2019. Votul in strainatate pentru al doilea tur de scrutin incepe joi noapte

Votul in strainatate pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale va incepe in noaptea de joi spre vineri, la ora 1. 00, in Noua Zeelanda si Australia si se va incheia luni, la ora 7.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |A inceput votul in strainatate in al doilea tur de scrutin. Cati romani si-au exprimat optiunea pana acum

UPDATE: Peste 6. 100 de romani din strainatate au mers la sectiile de votare pana in ora 13. in total sunt peste 23. 600 de cetateni din diaspora care au votat, inclusiv cei 17. 503 care si-au exprimat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )