Libnet.ro
UNICEF

15:15

Laureatul cu premiul NOBEL pentru Literatura a anuntat ca NU va vorbi niciodata cu presa

B1 B1,
Laureatul cu premiul NOBEL pentru Literatura a anuntat ca NU va vorbi niciodata cu presa

Laureatul cu premiul Nobel pentru Literatura pe 2019, scriitorul austriac Peter Handke, s-a suparat pe jurnalisti si a afirmat ca niciodata nu mai doreste sa vorbeasca cuacestia. Supararea lui Handk. continuă pe B1

Premiul Nobel pentru Economie - atribuit economistilor Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer

Premiul Nobel pentru Economie a fost atribuit, luni, la Institutul Karolinska din Stockholm, economistilor Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer pentru abordarea lor experimentala in vederea diminuarii saraciei globale.

Greta Thunberg, in centrul unei noi controverse. Revista americana Newsweek, criticata dupa ce a scris de ce suedeza nu ar fi primit premiul Nobel pentru Pace

Adolescenta Greta Thunberg, cea care a impresionat prin discursul tinut in fata liderilor lumii, este in centrul unei noi controverse. Scandalul a inceput acum dupa ce aceasta nu a primit premiul Nobel pentru.

Cetatenii Hong Kong-ului, propusi pentru Premiul Nobel pentru Pace 2020, pe fondul protestelor pro-democratie

O deputata norvegiana a anuntat ca a propus populatia Hong Kong-ului pentru Premiul Nobel pentru Pace 2020, cu riscul de a infuria inca o data China, relateaza AFP.

Premiul Nobel pentru Economie a fost atribuit pentru lupta contra saraciei

Al 51-lea Premiu al Bancii Suediei in stiinte economice in memoria lui Alfred Nobel - sau Premiul No.

Nu vom trai niciodata pe alte planete. Explicatia laureatului Premiului Nobel pentru Fizica 2019 spulbera orice teorie fantezista

Oamenii nu vor putea trai vreodata pe o alta planeta in afara Pamantului, sustine Michael Mayor, astrofizicianul co-laureat al Premiului Nobel pentru Fizica din acest an pentru descoperirea primei exoplanete pe.

Mircea Cartarescu n-a primit Nobelul pentru Literatura nici in 2019, dar o cunoaste foarte bine pe castigatoare: Scriitorul roman, alaturi de Olga Tokarczuk pe scena Serilor FILIT de la Iasi (VIDEO)

Mircea Cartarescu n-a primit Premiul Nobel pentru Literatura in anul 2019, dar a fost, la fel ca si in anii precedenti, dat printre favoritii la castigarea prestigiosului trofeu. Totusi, cea care a invins.

Premiul Nobel pentru Economie, acordat pentru solutiile pentru combaterea saraciei globale. Cine sunt cei trei laureati

Premiul Nobel in Stiinte Economice din 2019 a fost acordat lui Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer pentru abordarea lor experimentala in reducerea saraciei globale, scrie Bloomberg. com.

Premierul Nobel pentru Economie a fost decernat, luni: Trei laureati au fost premiati pentru munca lor in reducerea saraciei la nivel mondial

Esther Duflo, Abhijit Banerjee si Michael Kremer au primit, luni, Premiul Nobel pentru Economie, ca rasplata pentru eforturilor lor in reducerea saraciei la nivel mondial, anunta Academia Regala Suedeza de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )