Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premiul Nobel pentru Economie - atribuit economistilor Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premiul Nobel pentru Economie - atribuit economistilor Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer

Premiul Nobel pentru Economie a fost atribuit, luni, la Institutul Karolinska din Stockholm, economistilor Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer pentru abordarea lor experimentala in vederea diminuarii saraciei globale. continuă pe Ziarul Bursa

Premiul Nobel pentru Economie a fost atribuit pentru lupta contra saraciei

Al 51-lea Premiu al Bancii Suediei in stiinte economice in memoria lui Alfred Nobel - sau Premiul No.

Cine a primit premiul Nobel pentru Pace 2019. Are o poveste de viata cu care a cucerit lumea intreaga

Abiy Ahmed a primit Premiul Nobel pentru Pace, in urma eforturilor sale de a rezolva conflictul dintre Etiopia si Eritreea. El are o poveste de viata impresionanta, provenind dintr-o familie de sateni modesti. Acum este premierul Etiopiei, dar in copilarie a crescut dormind pe jos. De-a lungul carierei a luptat impotriva unui dictator si a .

PREMIUL NOBEL PENTRU PACE 2019. Premierul Etiopiei, marele castigator

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2019 a fost castigat de premierul etiopian, Abiy Ahmed. Prim-ministrul etiopian este artizanul reconcilierii istorice a tarii sale cu Eritreea.

VIDEO Premierul etiopian Abiy Ahmed Ali a primit premiul Nobel pentru Pace 2019

Premierul etiopian Abiy Ahmed Ali a castigat vineri premiul Nobel pentru Pace 2019 pentru eforturile sale de a obtine pacea si cooperarea internationala si in particular pentru initiativa sa decisiva pentru a rezolva conflictul de la granita cu vecina sa Eritrea.

Greta Thunberg, in centrul unei noi controverse. Revista americana Newsweek, criticata dupa ce a scris de ce suedeza nu ar fi primit premiul Nobel pentru Pace

Adolescenta Greta Thunberg, cea care a impresionat prin discursul tinut in fata liderilor lumii, este in centrul unei noi controverse. Scandalul a inceput acum dupa ce aceasta nu a primit premiul Nobel pentru.

Premiul Nobel pentru Pace 2019. Etiopianul Abiy Ahmed, omul care a reconciliat Eritreea

Premierul etiopian Abiy Ahmed este laureatul Premiului Nobel pentru Pace pe 2019, a anuntat vineri la Oslo Berit Reiss-Andersen, presedinta Comitetului Nobel norvegian, transmit agentiile internationale de.

Premiul Nobel pentru Pace 2019, oferit unui premier din Africa

Premierul etiopian Abiy Ahmed a fost distins vineri cu Premiul Nobel pentru Pace 2019, pentru actiunile pe care le-a intreprins in favoarea reconcilierii tarii sale cu Eritreea, a anuntat Comitetul Nobel norvegian, potrivit AFP.

Premiul Nobel pentru Economie, acordat pentru solutiile pentru combaterea saraciei globale. Cine sunt cei trei laureati

Premiul Nobel in Stiinte Economice din 2019 a fost acordat lui Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer pentru abordarea lor experimentala in reducerea saraciei globale, scrie Bloomberg. com.

Premierul Nobel pentru Economie a fost decernat, luni: Trei laureati au fost premiati pentru munca lor in reducerea saraciei la nivel mondial

Esther Duflo, Abhijit Banerjee si Michael Kremer au primit, luni, Premiul Nobel pentru Economie, ca rasplata pentru eforturilor lor in reducerea saraciei la nivel mondial, anunta Academia Regala Suedeza de.

Greta Thunberg a pierdut cursa Premiului Nobel pentru Pace. Premierul etiopian este castigator

Premierul etiopian Abiy Ahmed este laureatul Premiului Nobel pentru Pace pe 2019, a anuntat Berit Reiss-Andersen, presedintele Comitetului Nobel norvegian. Abiy Ahmed a reusit sa o depaseasca astfel pe tanara activista Greta Thunberg foto dreapta).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )