Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei: imi asum tot ceea ce s-a intamplat in Piata

Adevărul Adevărul,
Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei: imi asum tot ceea ce s-a intamplat in Piata

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul diasporei, a declarat la TVR ca isi asuma tot ceea s-a intamplat. Totodata, el si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta. intrebat daca s-a gandit la demisie, Cazan a raspuns: Sunt aspecte care tin de mine. Ma gandesc la toate variantele. continuă pe Adevărul

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei: imi asum tot ceea s-a intamplat in Piata

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul diasporei, a declarat la TVR ca isi asuma tot ceea s-a intamplat. Totodata, el si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta. intrebat daca s-a gandit la demisie, Cazan a raspuns: Sunt aspecte care tin de mine. Ma gandesc la toate variantele.

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele. Imi cer scuze fata de cei care au avut de suferit gratuit

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, a declarat, la TVR, ca in zona au fost sute de persoane violente, iar oamenii veniti la protest nu s-au delimitat de ele. Cazan si-a cerut scuze fata.

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor n Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele /mi asum tot ceea s-a ntmplat.mi cer scuze fata de cei care au avut de suferit gratuit

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vinerea trecuta, a declarat, la TVR, ca in zona au fost sute de persoane violente, care actionau in planurile doi-trei, iar de aceasta data oamenii veniti la protest nu s-au delimitat de ele. Cazan si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta a jandarmilor. imi asum tot ceea s-a intamplat in Piata . )imi cer scuze fata de toti care au suferit gratuit pe timpul interventiei noastre, a spus el.

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor n Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele /mi asum tot ceea s-a ntmplat n Piata.mi cer scuze fata de cei care au avut de suferit

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vinerea trecuta, a declarat, la TVR, ca in zona au fost sute de persoane violente, care actionau in planurile doi-trei, iar de aceasta data oamenii veniti la protest nu s-au delimitat de ele. Cazan si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta a jandarmilor.

Seful jandarmilor din Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele / imi cer scuze fata de cei care au avut de suferit

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, a declarat ca in zona au fost sute de persoane violente, iar oamenii veniti la protest, de data.

Seful jandarmilor din Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele / imi cer scuze fata de cei care au avut de suferit (VIDEO)

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, a declarat ca in zona au fost sute de persoane violente, iar oamenii veniti la protest, de data.

Seful jandarmilor din Piata Victoriei ii dojeneste pe jurnalisti: Nu trebuie sa mergem acolo cu camera de luat vederi sa vedem cum incatuseaza Jandarmeria!

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, s-a aratat deranjat de jurnalistii care au filmat interventia fortelor de ordine. A admis, totusi, ca.

Seful jandarmilor din Piata Victoriei: Ordinul de interventie s-a dat in jurul orei 20.00. Prefectul a fost la fata locului

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, a declarat ca prefectul Capitalei a fost prezent la manifestatie incepand cu ora 16. 00, iar ordinul de.

Coordonatorul interventiei jandarmilor a dezvaluit motivul pentru care au evacuat Piata Victoriei

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor la protestul de vineri, a declarat ca fortele de ordine au decis evacuarea pietei dupa ce au depistat pe bulevadul Ion Mihalache o masina plina cu.

Coordonatorul interventiei jandarmilor sustine ca evacuarea Pietei Victoriei s-a facut din cauza unei masini cu sticle incendiare aflata in zona Ion Mihalache

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor la protestul de vineri, a declarat ca fortele de ordine au decis evacuarea pietei dupa ce au depistat pe bulevadul Ion Mihalache o masina plina cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )