Libnet.ro
UNICEF

00:07

Laurentiu-Mihai Stefan a fost numit consilier prezidential

Adevărul Adevărul,
Laurentiu-Mihai Stefan a fost numit consilier prezidential

Laurentiu-Mihai Stefan a fost numit consilier prezidential, decretul fiind semnat marti de presedintele Klaus Iohannis. Stefan va prelua functia incepand cu 26 ianuarie. continuă pe Adevărul

Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit consilier prezidential

Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit de Klaus Iohannis consilier prezidential, incepand cu data de 26 ianuarie 2015. Decretul de numire a fost semnat marti de seful statului. Laurentiu Stefan este fondator si presedinte 2000-2005) al Societatii Romane de stiinte Politice si este profesor colaborator al Facultatii de stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti din 1999 si doctor in stiinte politice din 2003. Numele sau a fost vehiculat inca din luna decembrie ca posibil consilier prezidential al lui Klaus Iohannis.

Laurentiu-Mihai Stefan a fost numit consilier prezidential de presedintele Iohannis

Laurentiu-Mihai Stefan a fost numit, marti, in functia de consilier prezidential. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui in aceasta functie, incepand cu data de 26 ianuarie,.

Iohannis a numit consilier prezidential un fost consilier politic din Ambasada SUA la Bucuresti

Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit de Klaus Iohannis consilier prezidential, incepand cu data de 26 ianuarie 2015, informeaza Administratia Prezidentiala.

Laurentiu-Mihai Stefan, numit consilier prezidential. A fost consilier in Ambasada SUA de la Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a numit pe Laurentiu-Mihai Stefan in functia de consilier prezidential. Acesta isi va incepe activitate data de 26 ianuarie 2015, informeaza site-ul Administratiei Prezidentiale.

Laurentiu Stefan, oficial consilier prezidential

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire in functia de consilier prezidential a lui Laurentiu-Mihai Stefan, profesor la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti, fost consilier politic in Ambasada SUA,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )