Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laurentiu Reghecampf va menaja mai multi jucatori pentru returul cu Dinamo Tbilisi

Hotnews Hotnews,
 Laurentiu Reghecampf va menaja mai multi jucatori pentru returul cu Dinamo Tbilisi

Laurentiu Reghecampf a anuntat, in cursul zilei de luni, ca va menaja mai multi jucatori pentru partida retur cu Dinamo Tbilisi Champions League - turul trei preliminar). Nu am vrea sa menajam pe nimeni, dar avem trei jucatori cu probleme - au cate doua cartonase galbene si vrem sa-i avem pentru play-off, a precizat antrenorul campioanei Romaniei la fotbal. continuă pe Hotnews

CONFERINTA Steaua, la 90 de minute distanta de playoff-ul grupelor Champions League. Laurentiu Reghecampf despre Dinamo Tbilisi

Steaua - Dinamo Tbilisi / in asteptarea returului cu Dinamo Tbilisi, Laurentiu Reghecampf sustine o conferinta de presa in care vorbeste despre stategia echipei Steaua. Mansa secunda a turului trei preliminar Champions League se joaca marti, de la 20. 45 si este transmisa de DigiSport1.

Laurentiu Reghecampf, bulversat de decizia luata de TAS in cazul Rapidului: S-a dat totul peste cap. Reactia lui Hagi

Dupa retrogradarea Rapidului de catre TAS, au aparut reactii in lant ale oamenilor din fotbalul romanesc. Laurentiu Reghecampf si Gica Hagi, doi dintre cei implicati indirect in acest caz, au comentat sentinta anuntata de Tribunalul de la Lausanne.

O revolta dintr-o inchisoare din Honduras s-a soldat cu trei morti. Trei gardieni si mai multi detinuti sunt raniti

Armata din Honduras a reusit sa preia controlul asupra uneia din principalele inchisori ale tarii, dupa o revolta a detinutilor soldata cu trei morti. Trei gardieni si mai multi detinuti sunt raniti.

Mai multi localnici din Harghita si-au tranformat satul intr-o afacere turistica. Vezi cu ce ii impresioneaza pe turisti

Mai multi localnici din Harghita si-au tranformat satul intr-o afacere turistica. ii plimba pe turisti pe la atelierele din sat cu o caruta si le arata mestesuguri care nu se mai practica de multa.

Mai multi localnici din Harghita si-au transformat satul intr-o afacere turistica. Vezi cu ce ii impresioneaza pe turisti

Mai multi localnici din Harghita si-au transformat satul intr-o afacere turistica. ii plimba pe turisti pe la atelierele din sat cu o caruta si le arata mestesuguri care nu se mai practica de multa.

Cum isi propune PG sa castige mai multi clienti.

Compania Procter Gamble PG) a decis sa isi imbunatateasca ROI-ul intoarcerea investitei) prin intermediul unei strategii axate pe crearea de valoare. Decizia de a schimba strategia vine in contextul in care PG are o performanta de vanzare slaba in ultima perioada. Cu un nou CEO, A. Lafley, compania va incerca sa atraga mai multi clienti printr-un mix de advertising. Mai multe detalii pe managerexpress. ro.

Ce coduri PIN trebuie EVITATE cu orice pret. Topul celor mai periculoase parole pentru carduri.

Se pare ca avem o problema cu creativitatea. Exista peste 10. 000 de posibile variante ale unui numar format din patru cifre ce pot fi folosite drept coduri PIN pentru carduri, insa aproximativ 11 la suta dintre parolele folosite sunt 1234. Un studiu realizat de Data Genetics, bazat pe analizarea a 3,4 milioane de parole, a descoperit care sunt cele mai populare si, in consecinta, cele mai periculoase PIN-uri, scrie www. huffingtonpost. com. Cele mai populare 10 parole PIN: 1234, 1111, 0000, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )