Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mai multi localnici din Harghita si-au transformat satul intr-o afacere turistica. Vezi cu ce ii impresioneaza pe turisti

Antena3 Antena3,
Mai multi localnici din Harghita si-au transformat satul intr-o afacere turistica. Vezi cu ce ii impresioneaza pe turisti

Mai multi localnici din Harghita si-au transformat satul intr-o afacere turistica. ii plimba pe turisti pe la atelierele din sat cu o caruta si le arata mestesuguri care nu se mai practica de multa. continuă pe Antena3

Mai multi localnici din Harghita si-au tranformat satul intr-o afacere turistica. Vezi cu ce ii impresioneaza pe turisti

Mai multi localnici din Harghita si-au tranformat satul intr-o afacere turistica. ii plimba pe turisti pe la atelierele din sat cu o caruta si le arata mestesuguri care nu se mai practica de multa.

O revolta dintr-o inchisoare din Honduras s-a soldat cu trei morti. Trei gardieni si mai multi detinuti sunt raniti

Armata din Honduras a reusit sa preia controlul asupra uneia din principalele inchisori ale tarii, dupa o revolta a detinutilor soldata cu trei morti. Trei gardieni si mai multi detinuti sunt raniti.

Laurentiu Reghecampf va menaja mai multi jucatori pentru returul cu Dinamo Tbilisi

Laurentiu Reghecampf a anuntat, in cursul zilei de luni, ca va menaja mai multi jucatori pentru partida retur cu Dinamo Tbilisi Champions League - turul trei preliminar). Nu am vrea sa menajam pe nimeni, dar avem trei jucatori cu probleme - au cate doua cartonase galbene si vrem sa-i avem pentru play-off, a precizat antrenorul campioanei Romaniei la fotbal.

Cum isi propune PG sa castige mai multi clienti.

Compania Procter Gamble PG) a decis sa isi imbunatateasca ROI-ul intoarcerea investitei) prin intermediul unei strategii axate pe crearea de valoare. Decizia de a schimba strategia vine in contextul in care PG are o performanta de vanzare slaba in ultima perioada. Cu un nou CEO, A. Lafley, compania va incerca sa atraga mai multi clienti printr-un mix de advertising. Mai multe detalii pe managerexpress. ro.

Specialistii americani sustin ca 1234 este cel mai popular PIN din lume

Omenirea se confrunta cu o problema de creativitate cand vine vorba de combinatiile PIN ale cardurilor. Cel putin asta sustin mai multi specialistii americani, care au facut un studiu pe aceasta.

Cei mai pasionati chopperisti din Europa sunt in cursa pentru Cel Mai Frumos Chopper.

La Festivalul The Most Beautiful Truck Chopper a fost inscris si chopperul care a castigat premiul I pentru BIG TWIN si PEOPLES CHOICE la HOG RALLY Croatia 2011 Timp de doua zile, autodromul IFPTR din Targu Mures va gazdui in premiera cel mai mare festival din sud-estul Europei. Evenimentul va fi onorat de prezenta unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, reprezentanti ai IFPTR, U. , Adbrain Partners si reprezentantii sponsorilor. Peste 1. 000 de .

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi. Gina Rinehart, este din Australia, iar averea ei a crescut exponential, datorita afacerilor din exploatarea resurselor minerale. in varsta.

China: A fost terminat cel de-al doilea cel mai inalt turn din lume

Constructorii din Shanghai au terminat, astazi, lucrul la cel de-al doilea cel mai inalt turn din lume, fixand ultima grinda in structura principala, informeaza AFP.

FOTO: Cum traiesc oamenii in cel mai BLESTEMAT loc din lume, unde MOARTEA face legea.

In comparatie cu Sudan, Congo, Sudanul de Sud, Ciad, Yemen si Afganistan, Somalia este un stat care a pierdut din toate punctele de vedere. Conform clasamentului anual intocmit de catre Foregn Policy si The Global Fund For Peace, Somalia este cel mai esuat stat din lume. Majoritatea locuitorilor sufera din cauza ineficientei guvernamentale, a foametei, a bolilor care decimeaza locuitorii oraselor, a pirateriei, a extremismului militant si a interventiilor straine frecvente, conform .

10 idei de vacanta de la unii dintre cei mai importanti manageri din Romania

Inca te gandesti unde sa pleci in vacanta? Iti prezentam 10 destinatii care au reusit sa-i impresioneze pe unii dintre cei mai importanti manageri din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )