Libnet.ro
UNICEF

06:30

Lazar, despre afirmatiile lui Andronic privind alegerile din 2009: Monitorizam cu atentie discutiile din spatiul public, vom da luni un punct de vedere

Adevărul Adevărul,
Lazar, despre afirmatiile lui Andronic privind alegerile din 2009: Monitorizam cu atentie discutiile din spatiul public, vom da luni un punct de vedere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni, referitor la afirmatiile lui Dan Andronic privind alegerile din 2009, ca Ministerul Public a analizat cu atentie discutiile din spatiul public si luni va da un punct de vedere in cazul acestora. continuă pe Adevărul

Augustin Lazar despre comisia parlamentara de ancheta privind alegerile din 2009: Magistratii pot fi audiati, in cadrul legal, doar de catre alti magistrati

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca magistratii pot fi audiati doar de catre alti magistrati si ca, in opinia sa, acestia nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. Infiintarea comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009 va fi votata miercurea viitoare de plenul reunit, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. El a afirmat ca Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, ar urma sa fie chemata sa dea explicatii in fata acestei comisii.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, despre afirmatiile jurnalistului Dan Andronic: Monitorizam cu atentie discutiile din spatiul public, iar luni vom da un punct de vedere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, referitor al afirmatiile jurnalistului Dan Andronic privind alegerile din 2009, ca Ministerul Public a analizat cu atentie discutiile din spatiul public si luni va da un punct de vedere in cazul acestora.

Monitorizam cu atentie discutiile din spatiul public, vom da un punct de vedere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni, referitor la afirmatiile lui Dan Andronic privind alegerile din 2009, ca Ministerul Public a analizat cu atentie discutiile din spatiul public si luni va da un punct de vedere in cazul acestora.

Liviu Dragnea: Miercuri va incepe sa functioneze comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Liviu Dragnea spune ca miercuri se va infiinta comisia de ancheta privind alegerile din 2009 si tot miercuri aceasta comisie va incepe sa functioneze. Presedintele Camerei Deputatilor.

Parchetul General deschide o ancheta privind alegerile din 2009: Decizia lui Augustin Lazar ar putea bloca cercetarile facute de comisia parlamentara (VIDEO)

Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 ar putea fi blocata chiar de catre Parchetul General. Ministerul Public a decis deschiderea unei anchete penale pe aceasta speta, ceea ce.

Eugen Nicolicea, despre ancheta deschisa de Parchet privind prezidentialele din 2009: O smecherie a procurorului general, va raspunde pentru acest lucru. Vom schimba obiectul de activitate al comisiei parlamentare de ancheta

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a declarat luni, referitor la ancheta deschisa de Parchetul General privind alegerile prezidentiale din 2009, ca procurorul general a facut o smecherie, avand in vedere ca a fost anuntata o comisie parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru, si va raspunde pentru acest lucru. Nicolicea a insistat ca se va constitui oricum comisia parlamentara, dar ca se va avea grija sa schimbe obiectul de activitate al acesteia, astfel incat dl Augustin Lazar sa ramana cu buzele umflate.

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi in ancheta privind alegerile din 2009: Si Bill Clinton a fost audiat si nu era procurorul Statelor Unite, ci era presedintele(VIDEO)

Reactie dura a presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la o eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Tariceanu.

Serban Nicolae, despre audierile din comisia parlamentara privind alegerile din 2009: Augustin Lazar nu este foarte lamurit cat trebuie sa vorbeasca si cat trebuie sa se abtina

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, Serban Nicolae, l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazar de comportament absolut inacceptabil dupa ce acesta a afirmat ca procurorii pot fi audiati doar de alti magistrati si nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009.

Traian Basescu, despre ancheta Parchetului General pe alegerile din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri pentru blocarea comisiei parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu a reactionat luni dupa anuntul Parchetului General de demararea a unei anchete penale pe subiectul intalnirilor dezvaluite de Dan Andronic din timpul alegerilor prezidentiale din 2009. Fo.

Reactia lui Dan Andronic, dupa ce Parchetul a deschis dosar penal pentru alegerile din 2009: Spun ce stiu

Jurnalistul Dan Andronic a declarat, luni, la un post de televiziune, ca daca va fi chemat la audieri in dosarul penal in rem deschis de catre Parchetul General pentru alegerile din 2009, va spune tot ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )