Libnet.ro
UNICEF

01:05

LAZAR: Proiectul prin care se modifica prevederi ale OUG 7 ar merita aviz negativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LAZAR: Proiectul prin care se modifica prevederi ale OUG 7 ar merita aviz negativ

Procurorul general, Augustin Lazar, a afirmat, astazi, ca proiectul de ordonanta de urgenta prin care sunt modificate unele prevederi ale OUG 7/2019 ar merita aviz negativ din partea plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM). continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul lui Tudorel Toader care modifica OUG 7, avizata negativ de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii a dat, marti, aviz negativ proiectului de ordonanta de urgenta prin care Tudorel Toader vrea sa modifice OUG 7. Potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, CSM motiveaza.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul adopta noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi adoptata noua forma a Ordonantei 7, care modifica legile justitiei, ea sustinand ca au fost facute toate modificarile cerute de Consiliul Superior al Magistraturii si de catre asociatiile magistratilor. Ordonanta de Urgenta - care contine in continuare controversatele prevederi care scot din subordinea procurorului general Sectia de anchetare a magistratilor - va fi adoptata desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi. Viorica Dancila a spus ca actul normativ modificat a fost transmis CSM pentru avizare, dar nu a facut nicio referire la avizul negativ dat de CSM.

UPDATE Guvernul a adoptat noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, marti, la finalul sedintei Executivului, ca Guvernul a adoptat noua forma a Ordonantei 7, care modifica legile justitiei. Ordonanta de Urgenta - care contine in continuare controversatele prevederi care scot din subordinea procurorului general Sectia de anchetare a magistratilor - a fost aprobata desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi.

Profesorii si studentii de la Litere ies in strada pentru a PROTESTA impotriva OUG prin care au fost modificate LEGILE JUSTITIEI

Profesorii si studentii Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti se alatura si ei protestului impotriva Ordonantei 7, care modifica Legile Justitiei. Scriitorul si filosoful Andrei Cornea a.

Tactica prin care o primarie a reusit sa-i faca pe oameni sa-si plateasca taxele

O primarie a pus in joc o vacanta pentru doua persoane, achitata din banii consiliului local, pentru a-i convinge pe localnici sa-si plateasca taxele la timp. Acest premiu ii atrage pe oameni ca un magnet, asa se face ca doar in primele doua luni ale acestui an in conturile primariei Cavnic au intrat cu peste [] .

Criza in justitie. Augustin Lazar, cere aviz negativ pentru proiectul de modificare a OUG7: Incertitudinea cadrului legal este ingrijoratoare

Procurorul general, Augustin Lazar, a afirmat marti ca proiectul de ordonanta de urgenta prin care sunt modificate unele prevederi ale OUG 7/2019 ar merita aviz negativ din partea plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Guvernul a adoptat noua ordonanta care modifica OUG 7 pe Legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat caGuvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificari la Legile Justitiei. Prin urmare, Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru.

Guvernul adopta noua ordonanta care modifica OUG 7 pe legile Justitiei. CSM a dat aviz negativ

Guvernul Dancila aproba modificarile la OUG 7 in sedinta care are loc miercuri. Anuntul a fost facut in debutul reuniunii de premierul Viorica Dancila. Aprobam astazi solutiile convenite cu conducerea.

Stirile ProTV: Orasul cu doua gari, prin care nu trece niciun tren. Mecanismul sifonarii banilor

Romania, tot inapoi! III. Mergem pe firul banilor, sa vedem cum a cheltuit statul roman 100 de milioane de euro pe proiectul Ramnicu Valcea - Valcele.

Angajatii Vodafone din Romania vor beneficia de concediu suplimentar platit de pana la 10 zile, in cazul in care sunt victime ale violentei domestice

Angajatii Vodafone din toate cele 25 de tari in care grupul este prezent, inclusiv Romania, vor avea acces la asistenta si consiliere specializata si vor beneficia de concediu suplimentar platit de pana la 10 zile, numit concediu pentru siguranta, potrivit noii politici globale de resurse umane lansate de grupul britanic de comunicatii. Potrivit statisticilor Politiei Romane, in primele 11 luni ale anului 2018, in tara noastra s-au inregistrat aproape 100 de cazuri de violenta in familie pe zi si doar in primele 10 zile ale anului 2019, au fost emise ordine speciale in 150 de cazuri de violenta domestica, pentru a proteja victimele, arata compania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )