Libnet.ro
UNICEF

23:45

Lazea (BNR): Fiscalitatea se mai poate reduce? Nu, pentru ca s-a ajuns la fundul sacului

Hotnews Hotnews,
 Lazea (BNR): Fiscalitatea se mai poate reduce? Nu, pentru ca s-a ajuns la fundul sacului

Economistul sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Valentin Lazea, a explicat, miercuri, care sunt motivele pentru care el crede ca nu se mai poate reduce fiscalitatea in Romania si cum isi poate creste tara noastra competitivitatea, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Lidia Fecioru si cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Ai nevoie doar de o sfoara

Lidia Fecioru a explicat care este cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Luati o funie, cel mai bine ar fi din canepa subtire sau ate din calti. Aceasta se pune in dreptul corpului, unde exista.

Corina Cretu: Initiativa celor Trei Mari poate reduce decalajele dintre Est si Vest

Comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu vorbeste intr-un interviu despre relatiile dintre Est si Vest, problemele de infrastructura, finantarile acordate de Uniunea Europeana si realizarea.

Din pacate nu se mai poate face nimic pentru Viorel Lis... Oana i-a aplicat lovitura decisiva: Ar avea un nou iubit...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Firea: PSD nu mai poate fi condus discretionar de o singura persoana

Primarul Capitalei Gabriela Firea, sustine ca scrisoarea semnata de ea, alaturi de Paul Stanescu, Adrian Tutuianu, este sustinuta de suficient de multi lideri de organizatii judetene astfel incat sa nu fie ignorati, aratand ca ei nu vor destabilizarea si divizarea PSD, ci vor sa atraga atentia ca PSD nu poate fi condus discretionar de o singura persoana, asa cum se intampla de cel putin un an, relateaza News. ro.

Utile:Cele mai nocive alimente pentru ficat;5 moduri prin care sa renunti la un obicei nesanatos;Pregatirea organismului pentru sezonul rece. Tine o cura alcalina timp de o saptamna si nu vei mai raci toata iarna!

Parul vopsit: cum poti mentine culoarea mai mult timp. Te vopsesti des, dar nu reusesti sa pastrezi prea mult timp culoarea obtinuta? Iata care sunt factorii care influenteaza acest proces! Pentru o nuanta vie, sanatatea firului este deosebit de importanta. Un par cu o structura de cheratina sanatoasa. Aveti dureri de cap, migrene? Scapati de ele rapid, cu doua ingrediente banale. Migrenele vin cu dureri ingrozitoare de cap si reusesc cu succes sa strice iremediabil o zi pe care sigur ti-ai fi dorit-o altfel. Nici calmantele cele mai puternice nu au efect. Oamenii incearca diverse trucuri, dar se pare ca uneori sa alungi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )