Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce le-a propus Liviu Dragnea lui Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Antena3 Antena3,
Ce le-a propus Liviu Dragnea lui Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, marti, dupa sedinta coalitiei, ca le-a propus celor doi sefi ai Camerelor Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, un set de. continuă pe Antena3

Valeriu Zgonea a participat la intalniri oficiale in Slovacia

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a participat, sambata, in cadrul vizitei oficiale pe care a efectuat-o in Republica Slovaca, la ceremoniile prilejuite de implinirea a 71 de ani de la Insurectia Nationala Slovaca, informeaza un comunicat de presa, remis astazi redactiei.

Valeriu Zgonea: Imigratia e principala problema cu care se confrunta UE, trebuie o solutie deplin acceptata

Imigratia este principala problema cu care se confrunta in acest moment UE si ar putea deveni, in lipsa unor masuri ferme si rapide, cea mai grava criza umanitara din istoria noastra recenta, spune presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, dupa.

Liviu Dragnea: PSD renunta la evaluarea ministrilor. Au inceput sa comunice mai bine

Liderii PSD nu au mai facut luni o evaluare a ministrilor, asa cum se anuntase anterior, pentru ca membrii Guvernului incep sa comunice mult mai bine, a declarat liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea,.

Liviu Dragnea ii cere lui Robert Cazanciuc sa fie mult mai activ (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ar trebui sa comunice mai des. Astfel, Dragnea ii cere lui Cazanciuc sa fie mult mai activ si sa.

Cum raspunde Liviu Dragnea atacului lansat de Alina Gorghiu. Nu sunt pervers

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, ca nu vede foarte bine afirmatiile Alinei Gorghiu cu privire la atitudinea social-democratilor, dar accepta ca este nevoie de mai mult timp pentru.

Liviu Dragnea: Nu comentez dorintele lui Vasile Blaga. Nu vad de ce o motiune de cenzura ar trece, dar este un demers democratic (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa sedinta de coalitie, ca nu vrea sa comenteze declaratiile copresedintelui PNL Vasile Blaga legate de o posibila guvernare a liberalilor in.

Liviu Dragnea, despre declaratia Alinei Gorghiu: Trec peste aceste atacuri. Stau in continuare cu mana deschisa si sper sa nu primesc pietre in cap (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa sedinta de coalitie, ca a citit ce a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu despre el, insa, cu toate acestea, el continua sa sustina.

Liviu Dragnea: Am prezentat colegilor un set de propuneri pentru imbunatatirea functionarii Parlamentului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti, dupa sedinta de coalitie, ca a prezentat colegilor o serie de propuneri pentru imbunatatirea functionarii Parlamentului, propuneri care vor fi.

Liviu Dragnea: Am prezentat colegilor un set de propuneri pentru imbunatatirea functionarii Parlamentului (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti, dupa sedinta de coalitie, ca a prezentat colegilor o serie de propuneri pentru imbunatatirea functionarii Parlamentului, propuneri care vor fi.

Liviu Dragnea: Votul final pe Codul Fiscal, marti in Senat si joi in Camera Deputatilor

Votul final pentru proiectul noului Cod Fiscal are loc marti dupa-amiaza la Senat si joi la pranz in Camera Deputatilor, a anuntat marti presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )