Libnet.ro
UNICEF

10:15

Leac pentru chelie? Un tratament contra osteoporozei are efecte spectaculoase asupra cresterii parului

Hotnews Hotnews,
 Leac pentru chelie? Un tratament contra osteoporozei are efecte spectaculoase asupra cresterii parului

Un potential tratament pentru barbatii cu chelie a fost descoperit la folosirea unui medicament destinat initial tratarii osteoporozei, scrie BBC. continuă pe Hotnews

S-a gasit leacul pentru chelie? Metoda care are efecte SPECTACULOASE asupra cresterii parului

Un potential tratament pentru chelie a fost descoperit odata cu folosirea medicamentului destinat tratarii osteoporozei. Oamenii de stiinta au observat ca medicamentul stimuleaza cresterea firului de par,.

Proiect de lege USR: Pe ambalajul medicamentelor homeopate sa scrie cu majuscule Acest produs nu are efecte asupra sanatatii

O propunere de modificare a Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, initiata de USR, prevede ca pe ambalajul si in prospectul medicamentelor homeopate sa scrie, cu majuscule, Acest produs nu are efecte asupra sanatatii. De asemenea, initiativa legislativa prevede ca, in cazul publicitatii la aceste produse, in afara de a invitatia de a citi instructiunile din prospect si de pe ambalaj, se va adauga si o avertizare sonora si scrisa, formulata dupa cum urmeaza: Acesta este un produs homeopat neatestat medical, fara efecte dovedite asupra sanatatii.

PROIECT: Medicamentele homeopate, marcate obligatoriu cu mesajul - Acest produs nu are efecte asupra sanatatii

USR propune ca pe ambalajul medicamentelor homeopate sa scrie cu majuscule Acest produs nu are efecte asupra sanatatii. De asemenea, propunerea legislativa prevede ca, in cazul publicitatii la aceste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )