Libnet.ro
UNICEF

20:16

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. O reteta pentru cei care au probleme cu tensiunea arteriala sau cu diabetul

Antena3 Antena3,
Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. O reteta pentru cei care au probleme cu tensiunea arteriala sau cu diabetul

Lidia Fecioru a prezentat Leacul Zilei, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3. continuă pe Antena3

Cea mai buna veste pentru cei care vor sa plece in Bulgaria, in vacanta. Ludovic Orban a facut declaratia

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca persoanele care au concedii planificate zilele acestea in Bulgaria pot pleca linistite.

Presedintele Trump a aprobat pana 10 ani de inchisoare pentru cei care vandalizeaza statui

Presedintele Donald Trump va emite un ordin executiv pe baza caruia persoanele care vandalizeaza mon.

Pilda Zilei, cu Lidia Fecioru: Oamenii slabi sunt rai. Sa fii bun e mai greu

Lidia Fecioru a prezentat Pilda Zilei, sambata seara, in cadrul emsiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3.

Donald Trump adopta o pozitie ferma fata de cei care devasteza monumentele

Presedintele american Donald Trump a promis marti ca va adopta o pozitie ferma fata de cei care distrug sau vandalizeaza monumentele istorice din Statele Unite, el amenintand ca va folosi forta impotriva unora dintre protestatari, in timp ce activismul politic impotriva nedreptatilor rasiale s-a raspandit la nivel national, punandu-i in pericol sansele de a fi reales.

Ciprian s-a trasformat in erou, in iadul viiturilor. Marcel Vela l-a promovat pe pagina sa: Cei care salveaza o viata, salveaza o lume intreaga

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a povestit pe pagina sa despre eroul Zilei - Ciprian, un pompier din Bistrita-Nasaud, care a ajutat la salvarea mai multor suflete in localitatea Rodna, grav afectata de viiturile ce au avut loc luni, 23 iunie.

Comisia Europeana colaboreaza cu artistii internationali pentru a strange bani pentru vaccinuri: Shakira, Justin Bieber si Miley Cyrus, printre cei care se implica in lupta cu COVID-19

Un summit pentru colectarea de fonduri pentru vaccinuri impotriva noului coronavirus va fi deschis, sambata de presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Sefa Executivului comunitar va gazdui, alaturi de.

intrebari sub centura pentru cei mai cunoscuti politicieni romani

Cei mai cunoscuti politicieni romani raspund la intrebari incomode.

Ce se intampla cu cei care au ucis un barbat in scandalul violent din Dolj. S-au batut cu rangi si topoare si si-au distrus masinile

Politistii au retinut cinci suspecti in cazul crimei in stil mafiot care a avut loc in comuna doljeana Unirea. Anchetatorii au indicii ca acestia au blocat masina in care se aflau cele patru victime si apoi l-au ucis cu rangi si topoare pe barbatul care tocmai depusese plangere la politie impotriva lor.

Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. Cum si unde poate o asociatie de locatari sa monteze aparatura de supraveghere

Nu e suficient sa instalezi o camera de supraveghere si sa consideri ca treaba s-a incheiat. E un cadru legal in care trebuie sa te incadrezi. Daca vrei asa ceva in bloc, ai aici cateva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )