Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lectia stirba de literatura a lui Liviu Dragnea in fata lui Mihai Gadea si a prim ministrului propus VIDEO

Adevărul Adevărul,
Lectia stirba de literatura a lui Liviu Dragnea in fata lui Mihai Gadea si a prim ministrului propus VIDEO

Am asistat, cu destul de putina curiozitate, ce-i drept, la periajul pe care dr. Gadea l-a aplicat din nou lui Liviu Dragnea, dar si noului candidat la functia de prim ministru, al carui nume marturisesc ca l-am retinut cu greu. Ce am retinut, insa, cu mirare, este ca Liviu Dragnea chiar citeste, iar unul dintre scriitorii sai preferati este americanul Kurt Vonnegut. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre Sorin Grindeanu, la Antena 3: Am vrut un om in care sa am incredere, sa am garantia ca nu isi construieste un pol de putere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul desemnat de PSD, Sorin Grindeanu, sunt invitati la Sinteza Zilei, emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3.

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: As vrea sa nu mai planga nimeni pe umerii TVR si Radioului. Aceste doua institutii pot iesi din dependenta fata de politic

Liderul social-democratilor si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, dupa ce deputatii au respins cererea de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale, ca TVR si Radioul public vor fi in sfarsit independente.

VIDEO. Declaratie de dragoste intre penali. Olguta Vasilescu citeaza, pe Facebook, dintr-un discurs al sefului PSD, Liviu Dragnea

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu a ales sa-si arate loialitatea fata de Partidul Social Democrat, si mai ales fata de liderul sau, Liviu Dragnea, printr-un gest care a starnit numeroase reactii ironice in mediul online.

Raed Arafat deschide un conflict cu Liviu Dragnea: Propunerea lui Dragnea de a achizitiona 3000 de ambulante, una in fiecare sat, este nerealizabila si implica cheltuieli nejustificate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, i-a raspuns, pe Facebook, sefului social-democratilor, Liviu Dragnea, care, intrebat in cadrul unei emisiuni TV daca il va mentine in functie pe secretarul de stat Arafat, a raspuns.

Culisele sedintei PSD. Cum a ajuns Liviu Dragnea sa-l propuna pe Sorin Grindeanu premier

Potrivit unor surse din sedinta PSD, pana si Sorin Grindeanu a fost luat prin surprindere de hotararea lui Liviu Dragnea de a-l propune premier. Cu o zi inainte, Dragnea se arata impotriva oamenilor din Sistem, dar a sfarsit prin a propune un absolvent al Academiei SRI. Toti liderii PSD au votat pentru, mai putin Codrin Stefanescu, care a insistat ca Liviu Dragnea sa fie premier, desi legea ii interzice. Cine este Sorin Grindeanu?.

Sunt foarte nervosi. Liviu Dragnea, dezvaluiri de ULTIMA ORA: Poporul vrea sa iasa in STRADA

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea lui Liviu Dragnea de premier in persoana lui Sevil Shhaideh si cum nu a prezentat inca un raspuns in ceea ce priveste cea de-a doua.

Liviu Dragnea, nemultumit ca presedintele Iohannis nu a facut niciun anunt, dupa intalnirea cu premierul propus de PSD: Este o bataie de joc la adresa romanilor

Presedintele PSD si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a calificat, joi seara, drept o bataie de joc la adresa romanilor, decizia presedntelui Klaus Iohannis de a amana anuntul privind propunerea de premier a social-democratilor.

Judetul lui Liviu Dragnea, fruntas la numarul de someri. Cifrele - cheie din Teleorman

Liviu Dragnea este cel care s-a aflat la conducerea judetului Teleorman pentru 12 ani, iar in acest moment este reprezentantul acestui judet in Camera Deputatilor. Cariera sa politica este infloritoare, fiind presedintele celui mai mare partid din.

SURSE: De ce nu i-a raspuns Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea la telefon. Nici macar NU AVEA SEMNAL

Potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, presedintele Klaus Iohannis nu i-a raspuns liderului PSD, Liviu Dragnea, sambata, cand acesta l-a sunat sa-i ureze Craciun fericit.

Raed Arafat, REACTIE VEHEMENTA la adresa lui Liviu Dragnea: NU de AMBULANTE avem nevoie, ci de MEDICI iN SPITALE

Raed Arafat i-a raspuns lui Liviu Dragnea ca tara noastra nu duce lipsa de ambulante ci de personal in spital, dupa ce acesta l-a acuzat ca sistemul de urgenta din Romania trebuie tratat cu mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )