Libnet.ro
UNICEF

14:15

Lectie de la Harvard: Cum schimba inteligenta artificiala domeniul vnzarilor

Hotnews Hotnews,
 Lectie de la Harvard: Cum schimba inteligenta artificiala domeniul vnzarilor

Companiile utilizeaza inteligenta artificiala AI) in tot felul de moduri pentru a-si promova afacerile. Daca ai fost vreodata nehotarat in legatura cu ce film sa vezi pe Netflix, un algoritm AI de recomandare ti-a influentat cu siguranta decizia. Daca ai cumparat de pe Amazon, decizia a fost, de asemenea, influentata de AI printr-un algoritm de asociere). Daca ai comandat vreodata un Uber, un algoritm AI de localizare a fost folosit pentru a trimite cea mai apropiata masina. continuă pe Hotnews

Tesla isi construieste propriul sistem de inteligenta artificiala pentru un viitor in care masinile se vor conduce singure

Elon Musk a anuntat cu ocazia prezentarii rezultatelor financiare de pe ultimul trimestru ca Tesla lucreaza la propriul chipset de inteligenta artificiala care va fi folosit de masinile sale autonome.

Tesla pregateste cipuri cu inteligenta artificiala pentru masini

Odata cu publicarea rezultatelor financiare pentru trimestrul doi din 2018, Elon Musk a discutat si despre cipurile cu inteligenta artificiala pentru masinile Tesla. Momentan, componenta despre care a vorbit Musk este cunoscuta ca Hardware 3. Este o componenta de productie proprie a companiei, care este destinata pentru a fi instalata in masinile Model 3, S [].

STUDIU 80% din smartphone-uri vor dispune de o forma de inteligenta artificiala pana in 2023

In urmatorii 5 ani, numarul smartphone-urilor dotate cu un chip sau un algoritm de inteligenta artificiala va creste semnificativ.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )