Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lectie de modestie a lui Ianis Hagi! Ce a spus unul dintre cei mai buni jucatori ai Romaniei dupa meciul cu Norvegia

Adevărul Adevărul,
Lectie de modestie a lui Ianis Hagi! Ce a spus unul dintre cei mai buni jucatori ai Romaniei dupa meciul cu Norvegia

Ianis Hagi a intrat bine in meciul cu Norvegia si a reusit sa ajute la obtinerea egalului norocos al tricolorilor la Oslo. continuă pe Adevărul

Vestea cea mare primita de Ianis Hagi dupa meciul din Norvegia

Ianis Hagi a evoluat mai bine de jumatate de ora la Oslo contra Norvegiei, insa tanarul international a primit o veste uriasa la finalul intalnirii.

Gafa a deputatului USR Tudor Pop, unul dintre initiatorii legii anti-fumat: Nu o sa ne faca agenda nici industria tutunului, nici alegatorii / Deputatul si-a cerut ulterior scuze

Gafa a deputatului USR Tudor Pop, unul dintre initiatorii proiectului de lege ce propune restrictii la vanzarea tigarilor, publicitatea la produsele din tutun si sponsorizarea de evenimente de catre companiile din industria tutunului. De data asta nu o sa ne faca agenda politica nici industria tutunului, . ) nici alegatorii, a fost replica data de deputatul USR, pe Facebook, celor care au criticat proiectul de lege.

S-a CALUGARIT! Era unul dintre cei mai destrabalati artisti de la noi, dar acum s-a schimbat TOTAL! M-am predat lui Dumnezeu!

Geo da Silva era la un moment dat unul dintre cei mai faimosi DJ de la noi, si avea concerte in cele mai faimoase cluburi din Romania, dar si din afara. Acum, el s-a retras din lumina reflectoarelor pentru ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )