Libnet.ro
UNICEF

09:15

S-a CALUGARIT! Era unul dintre cei mai destrabalati artisti de la noi, dar acum s-a schimbat TOTAL! M-am predat lui Dumnezeu!

B1 B1,
S-a CALUGARIT! Era unul dintre cei mai destrabalati artisti de la noi, dar acum s-a schimbat TOTAL! M-am predat lui Dumnezeu!

Geo da Silva era la un moment dat unul dintre cei mai faimosi DJ de la noi, si avea concerte in cele mai faimoase cluburi din Romania, dar si din afara. Acum, el s-a retras din lumina reflectoarelor pentru ca. continuă pe B1

Scumpirea gazelor a sporit cu 25% profitul unuia dintre cei mai mari furnizori din Romania

Unul dintre cei mai mari furnizori si distribuitori de gaze naturale din Romania a inregistrat in 2018 un profit cu 25% mai mare decat in anul precedent, in special ca urmare a scumpirii gazelor pentru consumatorii casnici si pentru CET-urile care produc agentul termic pentru acestia.

Apple inchide curand iTunes, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri ale companiei

Apple va renunta in cateva zile la iTunes, brand creat acum 18 ani. Este inca o dovada despre cat de mult s-a schimbat internetul, dar si industria muzicala in ultimii ani. Functiile iTunes vor fi preluate de mai multe aplicatii, strategia Apple fiind in schimbare.

Tetris, la 35 de ani: unul dintre cele mai vechi jocuri face valuri in continuare

In functie de varsta pe care o ai, anumite jocuri s-ar putea sa te fi impresionat mai mult sau mai putin. Indiferent insa de relatia pe care ai avut-o cu Tetrist, este imposibil sa nu fi.

S-a stins din viata unul dintre cei mai importanti oameni de radio din Gorj

Nelu Dumitru, un cunoscut DJ si om de radio din judetul Gorj, s-a stins din viata ieri, in urma unei grele suferinte.

Cei mai cool copii din familiile regale

In afara de adorabilii nepotei ai Reginei Elisabeta a II-a, pe care deja ii stie o lume intreaga, va invitam sa ii cunoastem azi pe cativa dintre cei mai cool copii din familiile regale! .

Iohannis: Nu este de dorit sa mergem pe o revizuire larga a Constitutiei / Un nou referendum ar trebui sa aiba loc odata cu unul dintre urmatoarele scrutine

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu este de dorit acum sa existe o revizuire mai larga a Constitutiei, ci sa se mearga doar pe implementarea in legea fundamentala a rezultatului referendumului pe justitie din 26 mai. Legat de momentul la care ar putea avea loc referendumul de revizuire a Constitutiei, seful statului a spus ca acesta ar trebui suprapus peste unul dintre scrutinele urmatoare - prezidentiale, locale si parlamentare.

Trump: SUA au una dintre cele mai curate clime

Intalnirea dintre Donald Trump si Printul Charles a durat cu 75 de minute mai mult decat era programat dupa ce Charles a incercat sa il convinga pe presedintele american de pericolele schimbarilor climatice, insa Trump a insistat ca SUA au una dintre cele mai curate clime si a dat vina pe alte natiuni pentru criza climatica, relateaza The Guardian.

Care sunt cei mai avantajati angajati din Romania. Indiciu: Nu sunt IT-istii

Cei mai avantajati angajati de regimul fiscal din Romania nu sunt IT-istii, desi acestia beneficiaza de scutire de impozit, arata o analiza facuta de compania de training si consultanta Business Insights.

Utile: Cum si-au antrenat mintea cei mai abili milionari ai lumii. Sunt 3 secrete super eficiente, la indemana tuturor; Alimentele care provoaca deces prematur si cancer

Cum si-au antrenat mintea cei mai abili milionari ai lumii. Sunt 3 secrete super eficiente, la indemana tuturor. Precum muschii si organele, si creierul se schimba. Stiti ca miscarea poate fi benefica si cand aerul este poluat? Un studiu realizat la Universitatea din Cambrige precizeaza ca expunerea la substantele toxice care contamineaza aerul in orase.

Unul dintre cei mai indragiti actori si-a anuntat RETRAGEREA. Care este motivul

Chris Hemsworth a anuntat ca se retrage de la Hollywood pentru tot restul acestui an deoarece vrea sa petreaca mai mult timp cu sotia sa, Elsa Pataky, si cei trei copii ai lor, noteaza Daily Telegraph. Chris intention.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )