Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lectii de prim ajutor la Arena Nationala: Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare curs de resuscitare (VIDEO)

B1 B1,
Lectii de prim ajutor la Arena Nationala: Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare curs de resuscitare (VIDEO)

Mii de oameni au mers pe Arena Nationala din Capitala pentru a lua parte la cel mai mare curs de prim ajutor. Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai mare lectie de. continuă pe B1

FOTO Record pentru Romania: 10.175 de oameni au fost, sambata, la Arena Nationala la cel mai mare curs de resuscitare

Un nou record national a fost stabilit, sambata, pe Arena Nationala, cand 10. 175 de persoane au invatat si apoi au exersat manevrele de resuscitare predate de specialisti in prim ajutor si medicina de urgenta. Recordul national stabilit sambata este apropiat de cel inregistrat in Germania unde 11. 843 de persoane au fost concomitent la un astfel de curs.

Peste 10.000 de romani au participat la o lectie de prim ajutor, insa nu au doborat recordul mondial

Romanii nu au reusit sa doboare recordul mondial la cea mai mare lectie de resuscitare din istorie, insa peste 10. 000 de persoane au participat la evenimentul Record pentru viata - 110 ani de salvare a vietii, organizat pe Arena Nationala din Bucuresti de catre Asociatia Societatii de Salvare Bucuresti, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )