Libnet.ro
UNICEF

14:16

Lectii de viata de la Stela Popescu. Actrita a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale: imi reprosez ca...

Antena3 Antena3,
Lectii de viata de la Stela Popescu. Actrita a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale: imi reprosez ca...

Stela Popescu a murit. Una din cele mai indragite actrite ale Romaniei ne-a vorbit despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale. Actrita Stela Popescu, in. continuă pe Antena3

Stela Popescu a murit. Totul despre viata regretatei actrite

Vestea ca Stela Popescu a trecut in nefiinta a socat intreaga tara. Actrita a murit cu mai putin de o luna inainte de ziua ei de nastere. A fost gasita fara suflare joi dupa-amiaza.

Stela Popescu a murit. Adevarul despre relatia dintre marea actrita si Alexandru Arsinel

Stela Popescu a murit. Cupletul Stela-Arsinel ramane un izvor nesecat de glume si anecdote memorabile. Stela Popescu a murit. De-a lungul colaborarii lor au aparut tot felul de speculatii.

Stela Popescu a murit. Ce spunea marea actrita despre marile sale iubiri

Stela Popescu a murit. Marea actrita vorbea in primavara acestui an despre povestile de dragoste care i-au marcat viata. Stela Popescu a murit. E greu sa te indragostesti de barbatii cu.

Boala de care suferea Stela Popescu

Stela Popescu a murit joi. Actrita Stela Popescu a marturisit recent ca sufera de diabet . Ea era nevoita sa ia medicamente. inainte sa ma demachiez si sa ma cremuiesc, iau pastile.

VIDEO ARHIVA A murit actrita Stela Popescu

Actrita Stela Popescu a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, in locuinta sa, anunta News. ro. Stela Popescu ar fi implinit, luna viitoare, 82 de ani. Stela Popescu a fost una dintre cele mai cunoscute actrite ale Romaniei. De-a lungul celor peste 60 de ani de cariera, ea a jucat in peste 30 de filme si in sute de piese de teatru, ca actrita de revista si de comedie.

Stela Popescu a murit. Dosar de moarte suspecta in cazul actritei

Stela Popescu a murit. Politia a deschis un dosar de MOARTE SUSPECTA in cazul mortii actritei Stela Popescu. Actrita Stela Popescu a murit, joi, la varsta de 81 de ani. Stela Popescu a fost.

Stela Popescu a murit. Angela Similea, despre moartea marii actrite: Sunt socata

Stela Popescu a murit. Cantareata de muzica usoara Angela Similea a declarat ca este socata de moartea actritei Stela Popescu si ca a aflat din presa de acest lucru. Stela Popescu a.

Stela Popescu a murit. Ultimul interviu al actritei: Am trait singura si cu mama necajita

Stela Popescu a dezvaluit totul despre copilaria sa, despre evolutia prin care a trecut de-a lungul timpului, dar si cine a fost persoana care nu a crezut in talentul ei. Faceam foarte multe nebunii.

Ultima inregistrare cu Stela Popescu. Ce spunea actrita cu doar cateva zile in urma - VIDEO

Ultimul interviu pe care marea actrita Stela Popescu l-a dat a fost in emisiunea Guess my age, care va fi lansata pe 30 noiembrie. Actrita a vorbit despre viata si felul cum i-a.

Octavian Ursulescu, dezvaluiri despre Stela Popescu. Ce urma sa faca actrita

Cunoscutul prezentator tv a vorbit despre moartea actritei Stela Popescu si a dezvaluit ce urma sa faca aceasta. Era extrem de fericita ca pleaca la Valencia, cu Alexandru Arsinel, Vasile Muraru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )