Libnet.ro
UNICEF

10:30

Stela Popescu a murit. Angela Similea, despre moartea marii actrite: Sunt socata

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. Angela Similea, despre moartea marii actrite: Sunt socata

Stela Popescu a murit. Cantareata de muzica usoara Angela Similea a declarat ca este socata de moartea actritei Stela Popescu si ca a aflat din presa de acest lucru. Stela Popescu a. continuă pe Antena3

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Stela Popescu a murit. Ultimul interviu al actritei: Am trait singura si cu mama necajita

Stela Popescu a dezvaluit totul despre copilaria sa, despre evolutia prin care a trecut de-a lungul timpului, dar si cine a fost persoana care nu a crezut in talentul ei. Faceam foarte multe nebunii.

Actrita Stela Popescu a murit

ACTUALIZARE 17:46 Actorul Dorel Visan: Nu poti sa ti-o amintesti pe Stela Popescu decat ca o artista unica Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada. *ACTUALIZARE 17:13 Mircea Diaconu, despre Stela Popescu: A fost ca o flacara tot timpul *ACTUALIZARE 17:09 Margareta Paslaru, despre Stela Popescu: Cred ca mari personalitati ca ea nu dispar *ACTUALIZARE 17:05 Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura: Am primit astazi, cu profunda tristete, vestea decesului marii doamne a teatrului romanesc ----- Actrita Stela Popescu, in varsta de 81 de ani, a fost gasita astazi moarta in locuinta ei, dupa ce vecinii au sunat la Urgente pentru ca actrita nu raspundea la usa, potrivit posturilor de televiziune.

Stefan Banica Junior, despre moartea Stelei Popescu. Sunt socat. Teatrul romanesc inchide o pagina colosala

Stefan Banica Junior a vorbit despre moartea marii actrite Stela Popescu. Artistul este in stare de soc. Sunt socat pentru ca nu imi imaginez si nu mi-as fi imaginat acum, un om ca Stela,.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

Primul mesaj al Teatrului Constantin Tanase dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Teatrul Constantin Tanase a transmis primul mesajul dupa moartea actritei Stela Popescu: Nu putem sa scriem nimic, tristetea e de necuprins. Stela Popescu a.

Stela Popescu a murit. Mesajul emotionant transmis de Fuego

Stela Popescu a murit. Paul Surugiu, alias Fuego, este distrus si socat de moartea Stelei Popescu. Artistul nu-si poate reveni din soc mai ales ca, de Craciun, trebuiau sa urce impreuna pe scena, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )