Libnet.ro
UNICEF

07:45

Legatura dintre atentatele din Afganistan, in care au murit si doi cetateni romani, si demiterea de catre Donald Trump a consilierului pentru securitate nationala, John Bolton

B1 B1,
Legatura dintre atentatele din Afganistan, in care au murit si doi cetateni romani, si demiterea de catre Donald Trump a consilierului pentru securitate nationala, John Bolton

EXCLUSIV ONLINE Presedintele american Donald Trump a luat, marti, o decizie surprinzatoare. Liderul de la Casa Alba a anuntat ca l-a eliberat din functie pe consilierul sau pentru securitate nationala, John . continuă pe B1

11.9: Esecul imaginatiei: Osama bin Laden, micul terorist din Afganistan care a ingenuncheat America

In pofida avertismentelor alarmante privind pericolul major reprezentat de al-Qaida, Administratia George W. Bush parea incapabila sa-si imagineze ce dezastru avea sa provoace pe 11 septembrie 2001 organizatia extremista a lui Osama Ben Laden, zeflemitor descris ca micul terorist din Afganistan, scrie Mediafax.

Trump anuleaza negocierile de pace cu talibanii dupa atacurile de la Kabul in care au murit si doi romani. Urma sa ne intalnim in secret la Camp David duminica

Donald Trump a anuntat pe Twitter ca urma sa aiba o intalnire secreta, la Camp David, cu liderii talibanilor din Afganistan si presedintele tarii, insa a anulat-o in urma atacurilor recente de la Kabul, in care a murit inclusiv un soldat american. intre victimele exploziilor au fost si doi romani, un diplomat si un militar.

18 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. Imaginile care ne-au marcat pe toti. VIDEO

Atacurile din 11 septembrie 2001, din Statele Unite, au schimbat pentru totdeauna modul in care lumea priveste terorismul si securitatea. Evenimentele din urma cu 18 ani au lasat in urma aproape 3000 de morti si alte mii de raniti. Lacrimile au pus stapanire pe intreaga planeta, care a privit, cu sufletul la gura transmisiunile in .

Viorica Dancila, anunt pentru angajatii din ministere care nu si-au primit salariile

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca in sedinta de guvern de joi va incerca sa gaseasca o solutie astfel incat angajatii din ministerele care au apartinut ALDE sa isi primeasca.

VIDEO Romanii ucisi in atentatele din Kabul au fost repatriati

Sublocotenentul post-mortem Ciprian-Stefan Polschi si Vasile Raduna, reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul, ucisi in timpul atentatelor din Kabul de saptamana trecuta, au fost repatriati in cadrul unei ceremonii la Baza 90 Transport Aerian din Otopeni.

Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunta una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizand ca tara va fi lovita din nou de fenomenul asa-numit Bestia din Est.

Tara din Europa care va fi lovita de fenomenul Bestia din Est. Sunt asteptate episoade de viscol

Marea Britanie va fi lovita din nou de fenomenul Bestia din Est. Britanicii ar putea fi afectatide o iarna severa, spun meteorologii. Expertii anunta una dintre cele mai friguroase ierni din.

O minora din Tulcea care venise la munca in Eforie Nord a disparut. Daca ati vazut-o, anuntati Politia!

Politistii au fost sesizati cu privire la disparitiaAndreei Paula ROSCA, in varsta de 16 ani, din comuna Beidaud, judetul Tulcea. La data de 1 iulie a. c. minora a venit in statiunea Eforie Nord, apoi.

HOROSCOP. Femeile din zodiac care ofera cea mai frumoasa iubire

Sunt femei care dau totul plus un infinit cand vine vorba de iubire. in relatiile sentimentele, ele isi pun sufletul pe tava si se dedica in intregime partenerului de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )