Libnet.ro
UNICEF

15:00

Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunta una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizand ca tara va fi lovita din nou de fenomenul asa-numit Bestia din Est. continuă pe Hotnews

Badalau anunta pe Facebook o investitie cu o importanta uriasa la Giurgiu - un aeroport privat, unul dintre cele mai mari din Europa. Investitorul, din Emiratele Arabe, locul, tinut inca secret

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, anunta pe Facebook ca la Giurgiu va fi construit unul dintre cele mai mari aeroporturi private din Europa, printr-o investitie a unei companii din Emiratele Arabe, iar la proiect ar urma sa contribuie si Guvernul. Badalau sustine ca aeroportul ar putea fi gata in 5 ani si se va intinde pe 2. 500 de hectare, dar locul unde va fi construit este, deocamdata, confidential.

Premierul britanic Boris Johnson primeste o noua lovitura in tentativa sa de a scoate tara din Uniunea Europeana

Premierul britanic Boris Johnson primeste o noua lovitura in tentativa sa de a scoate tara din Uniunea Europeana chiar si fara un acord. Johnson a fost parasit de propriul sau frate, care a demisionat din.

Descoperirea socanta in casa groazei din Caracal, care a iesit acum la iveala. Printre oase, am numarat 42 de nasturi de blugi

Gheorghe Dinca a facut lucruri pe care nimeni nu le-ar fi banuit, cu mult mai grave decat s-a aratat pana acum si decat s-ar fi gandit cetatenii. Descoperiri socante ies la iveala la mai bine de o luna de la apelul disperat al Alexandrei care a fost lasata sa moara in frica. Cum s-au gasit .

Stirile ProTV: Europa, demolata dupa ce s-a aflat ca nu avea nicio autorizatie. Cati bani aducea chiria

Complexul Europa din Bucuresti, cel mai cunoscut angro din Romania, este demolat dupa 30 de ani. Abia acum oficialii spun ca depozitul nu avea nici un fel de autorizatie.

Stirile ProTV: Un roman a primit o amenda de 26 de mii de euro pentru ca nu s-a odihnit. in ce tara era

Un sofer roman a primit o amenda de peste 26. 000 de euro, in timp ce conducea pe o autostrada din Franta, in apropiere de Arras.

Stirile ProTV: Coroana de spini a lui Iisus, salvata in mod miraculos. Ce se intampla acum cu ea

Zi festiva pentru credinciosii crestini din Franta. Pentru prima oara de la incendiul devastator care aproape a distrus catedrala Notre Dame din Paris, una dintre cele mai sfinte relicve a fost prezentata din nou in public.

Stirile ProTV: Reactia romanilor din diaspora la vestea ca autoritatile vor sa-i inscrie pe site-ul ANAF

Ministerul Finantelor vrea ca romanii din strainatate sa afle online ce datoreaza Fiscului din tara, oriunde s-ar afla ei.

Europa Libera: Functionari din ministere care se razbuna pe criticii sistemului. Bete-n roate pentru afacerile private

Din rea-vointa sau razbunare, diversi functionari publici blocheaza deschiderea unor spitale sau scoli private ale celor care au criticat regimul sau i-au reclamat procurorilor pe coruptii sistemului.

Spania si Romania, tarile din UE cu cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor regionale si agricole

Spania a fost tara Uniunii Europene care a acumulat cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor europene regionale si agricole intre 2014 si 2018, cu un total de 10. 995 de cazuri, reprezentand 22% din totalul celor identificati in blocul comunitar, potrivit unui raport publicat marti de OLAF, potrivit Rador care citeaza Tele Cinco. La o distanta mare, pe locul doi se situeaza Romania cu 5. 563 de situatii.

Ana, femeia din Suceava care si-a ucis trei bebelusi, s-a intors acasa. Are interdictie sa intre in contact cu ceilalti copii ai sai

Ana Pardau, femeia in varsta de 37 de ani din Poiana Negri care si-a ucis trei prunci nou-nascuti in ultimii doi ani, este din nou acasa. Internata la Sectia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judetean.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )