Libnet.ro
UNICEF

13:45

Legatura speciala dintre Gica Hagi si Simona Halep. Ce mesaje si-au transmis cei doi dupa ce s-au fotografiat impreuna

Playtech Playtech,
Legatura speciala dintre Gica Hagi si Simona Halep. Ce mesaje si-au transmis cei doi dupa ce s-au fotografiat impreuna

Intre Gica Hagi si Simona Halep s-a creat o legatura speciala, cei doi se incurajeaza reciproc de fiecare data. Prima intalnire dintre ei s-a produs in urma cu doua decenii, cand Regele era un nume recunoscut pe plan mondial, iar Simona incepea sa descifreze tainele sportului alb. Legatura speciala dintre Gica Hagi si Simona Halep. continuă pe Playtech

Cum arata prima sotie a lui Gica Hagi. Motivul halucinant pentru care a divortat de ea

Cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor, Gica Hagi, are doi copii cu actuala sotie, Marilena. Putini stiu insa cum arata prima sotie a lui Gica Hagi si care e motivul halucinant pentru care a divortat de ea. Cum arata prima sotie a lui Gica Hagi. Motivul halucinant pentru care a divortat de ea .

Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Situatia actuala de pe plan mondial a dat complet peste cap si activitatea sportiva. Una dintre sportivele afectate de evenimentele din ultima perioada este Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Din cauza situatiei actuale, Simona Halep a pierdut prezenta la un turneu unde ar fi jucat in conditii speciale, pentru prima oara dupa .

Simona Halep, decizie radicala in 2020. Suporta deja primele consecinte

Simona Halep a luat o decizie radicala in 2020. Campioana noastra suporta deja primele consecinte. Ce a declarat recent? Simona Halep, decizie radicala in 2020 Halep a avut un start de sezon foarte bun, cu o semifinala la Australian Open si un turneu castigat la Dubai. Pentru moment, nu se stie cand va reveni Simona .

Cum i-a chinuit Simona Halep pe toti antrenorii ei. Campioana rupe tacerea

Simona Halep are multe momente in care se exteriorizeaza si face marturisiri despre oamenii din jurul sau, care i-au influentat cariera. La 28 de ani, campioana rupe tacerea si spune cum i-a chinuit pe toti antrenorii ei. Cum i-a chinuit Simona Halep pe toti antrenorii ei. Campioana rupe tacerea Dubla castigatoare de Grand Slam, la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )