Libnet.ro
UNICEF

07:00

Legaturi cu nazistii pentru a doua cea mai bogata familie din Germania. Locul lor ar fi la puscarie

Antena3 Antena3,
Legaturi cu nazistii pentru a doua cea mai bogata familie din Germania. Locul lor ar fi la puscarie

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, la conducerea firmei care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast food Pret a manger, a recunoscut. continuă pe Antena3

A doua cea mai bogata familie germana isi recunoaste legaturile cu regimul nazist

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, la conducerea firmei care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast food Pret a manger, a recunoscut duminica ca a avut legaturi cu regimul nazist al lui Adolf Hitler, transmite AFP, potrivit Agerpres.

VIDEO Angelique Kerber, catre Bianca Andreescu: Esti cea mai mare regina a dramelor

Angelique Kerber a pierdut pentru a doua oara in mai putin de o saptamana in fata Biancai Andreescu, lucru care a facut-o pe jucatoarea din Germania sa reactioneze dur la strangerea de mana de la finalul partidei. Esti cea mai mare regina a dramelor dintotdeauna a fost mesajul pe care Kerber i l-a transmis adversarei.

VIDEO Cea mai spectaculoasa arteziana din judet intra in functiune. Au fost facute ultimele probe tehnice

Cea mai spectaculoasa fantana arteziana din municipiul Deva a fost testata la sfarsit de saptamana, pentru a fi pusa din nou in functiune.

A fost descoperita cea mai mare albina de pe fata Pamantului! Este de dimensiunea unui deget FOTO

Cea mai mare albina din lume a fost re-descoperita, dupa decenii intregi s-a crezut ca aceasta specie a diparut. Albina giganta, careeste dedimensiunea degtului mare a unui adulta fost gasita.

VIDEO Preot injunghiat in cea mai mare biserica din Canada, in timpul unei slujbe transmise in direct la TV. Suspectul ar fi de origine romana

Un preot a fost injunghiat in fata congregatiei sale, in timpul unei transmisiuni live la TV, la cea mai mare biserica din Canada, informeaza AFP.

Australia: Cea mai mare evacuare a populatiei din ultimii 45 de ani, din cauza unor cicloane gemene

Cicloane gemene care se apropie de Vestul Australiei si de Teritoriul de Nord au fortat cea mai mare evacuare de la Ciclonul Tracey din 1974, locuitorii care decid sa ramana fiind sfatuiti sa se adaposteasca si sa fie atenti la alertele de urgenta, informeaza The Guardian.

Una dintre cele mai bogate familii din Germania recunoaste ca a colaborat cu Hitler

Familia Reimann, a doua cea mai bogata din Germania, cu o avere estimata la 33 de miliarde de euro si la conducerea unei companii care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast-food Pret a manger, a recunoscut duminica faptul ca a avut legaturi cu regimul lui Adolf Hitler, relateaza AFP.

Sondaj INSCOP: Armata si Biserica, in topul institutiilor in care romanii au cea mai mare incredere. Jandarmeria si Politia, in crestere

1% dintre romani au incredere mare si foarte mare in Armata, in timp ce pe locul al doilea se afla Biserica, cu 55. 1%, in crestere fata de ultimele doua sondaje. Pe plan international, pe primele doua pozitii ale topului se afla NATO, cu 52. 4%, respectiv Uniunea Europeana, cu 49.

Am 26 de ani, iar cea mai buna prietena a mea e foarte atragatoare. Nici iubitul ei nu e rau. Aseara, am ajuns acasa ametiti, dar am mai baut un pahar. Am aterizat in pat si cand am deschis ochii, am zis ca visez: Era deasupra mea. Mi-e foarte rusine!

O tanara din Marea Britanie are o dilema si un sentiment de rusine puternic. Asa ca i-a scris consilierei pe probleme de relatii de la The Sun. Sunt o fata de 26 de ani si lucrez intr-un call center. Cea .

Olteanul care face cea mai buna pizza napolitana din Madrid. in ce consta secretul

Cristian Ogea 33 de ani) a plecat din Oltenia la 20 de ani, s-a casatorit cu o italianca si impreuna cu ea duce mai departe traditia restaurantului Luna Rossa, deschis in 1994 de socrul sau, la Madrid, in capitala Spaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )