Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lege importanta promulgata de presedintele Klaus Iohannis: Cum vor fi romanii afectati

B1 B1,
Lege importanta promulgata de presedintele Klaus Iohannis: Cum vor fi romanii afectati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri proiectul de lege privind modificarea Legii 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica. Odata cu aceasta lege se extinde lista de lucrari . continuă pe B1

Legea exproprierii, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, necesara realizarii unor obiective de interes national, judetean si local, conform Agerpres.

Dosar de inalta tradare pentru seful statului

Se pare ca PSD si-a desemnat inamicul principal in lupta sa impotriva statului paralel. Cel putin asa reiese din declaratia pe care liderul social-democrat Liviu Dragnea a facut-o cu privire la un document neoficial in care presedintele Klaus Iohannis este acuzat de inalta tradare.

Klaus Iohannis, anunt OFICIAL: Numiri importante intr-o institutie cheie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret care priveste o institutie importanta. Mai exact, seful statului i-a numit pe Diana Raluca Lupescu si pe Alexandru Avram ca membri in Consiliul.

Replica lui Eugen Teodorovici pentru Klaus Iohannis: Are bani pentru deplasari

Presedintele Klaus Iohannis ataca dur guvernul, dupa rectificarea bugetara prin care Administratie Prezidentiala pierde peste 10 milioane lei. Prin vocea purtatorului de cuvant, presedintia acuza coalitia.

Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca ar fi TIPAT la Viorica Dancila, la telefon, pe tema rectificarii bugetare

Liviu Dragnea sustine ca premierul Viorica Dancila i-a spus ce a discutat la telefon cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul i-ar fi relatat liderului PSD ca seful statului a tipat de nenumarate ori la ea.

S-a aflat! Ce il doare, de fapt, cel mai tare pe Klaus Iohannis! Nu este concediul premierului Dancila!

Am aflat ce il doare cel mai tare pe presedintele Klaus Iohannis si de la ce i se trage supararea pe concediul premierul Viorica Dancila. De la bani! Guvernul a taoat din fondurile Administratiei.

Legea privind exproprierea din cauza de utilitate publica, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, necesara realizarii un.

Klaus Iohannis, raport DEVASTATOR pentru PSD: Riscam sa ne intoarcem in anii `90

Klaus Iohannis critica Guvernul pentru proiectul de OUG privind cercetarea. Presedintele Romaniei avertizeaza ca cercetarea din Romania risca sa regreseze la nivelul anilor 90 din cauza.

Liviu Dragnea: Exista un document, pregatit de unii colegi din PSD, ce l-ar putea acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca un document pentru punerea sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare a fost finalizat, dar ca in cadrul coalitiei nu s-a luat.

Dragnea: Klaus Iohannis este disperat si s-a umplut de ridicol

Liviu Dragnea a afirmat, duminica, la Sinteza zilei ca presedintele Klaus Iohanis a avut o iesire ridicola la Consiliul National al PNL de sambata, deoarece este disperat ca va pierde alegerile. Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )