Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea carantinarii si izolarii. Ce presupune aceasta lege si ce va include, de fapt

Playtech Playtech,
Legea carantinarii si izolarii. Ce presupune aceasta lege si ce va include, de fapt

Premierul Ludovic Orban le-a solicitat responsabililor din sistemul medical, dar si sefilor Directiilor de Sanatate Publica sa aiba pregatite bazele de date cu persoanele diagnostocate cu coronavirus, care s-au externat la cerere din spitale, precum si cu persoanele lor de contact, pentru a putea emite deciziile de izolare la domiciliu, odata cu intrarea in vigoare, . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii. Actul normativ a fost publicat in Monitorul Oficial

UPDATE, 18 iulie, ora 14. 20 -Legea carantinarii si izolarii a fost publicata in Monitorul Oficial. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea carantinarii si izolarii,.

Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea carantinarii si izolarii, anunta Administratia Prezidentiala. Dupa promulgare, legea intra in vigoare la treizile de la publicarea in.

Legea carantinarii si izolarii. Principalele modificari aduse de senatori la actul normativ care intra la vot in Senat

Legea carantinarii si izolarii ajunge, joi, in plenul Senatului pentru votul final, dupa mai bine de o saptamana de tensiuni pe scena politica pe tema acestui act normativ. Miercuri seara s-au incheiat.

Orban, despre legea carantinarii si izolarii: Nu exista temei sa fie atacata la CCR

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu exista niciun temei pentru ca proiectul legii carantinarii .

Senatul a adoptat Legea carantinarii si izolarii. Cativa alesi au votat impotriva

UPDATE, 16 iulie, ora 22. 00: Dupa zile intregi de dezbateri, Senatul a adoptat, intr-un final, legea privind carantina si izolarea. Forma actului normativ este diferita de cea trimisa de Guvern, dar premierul Ludov.

Nu exista temei ca Legea carantinarii sa fie atacata la CCR, sustine premierul Orban

Seful Guvernului a declarat, joi, ca nu exista niciun temei ca Legea carantinarii si izolarii sa f.

Arafat: Nici nu s-a publicat Legea carantinarii si au inceput atacurile la mine. Chiar asa? Au votat toti o Lege care daputere absolutadr. Arafat?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, lauda Legea carantinarii care a trecut joi de Senat si spune, ca, astfel, autoritatile vor putea sa actioneze prompt si sa ia decizii bazape pe analize.

Avocatul Gheorghe Piperea, sesizare la Avocatul Poporului pe Legea Carantinarii

Gheorghe Piperea sesizeaza Avocatul Poporului pe Legea carantinarii. Cunoscutul avocat a declarat ca demersul sau vizeaza exercitarea controlului de constitutionalitate a priori a legii Carantinei, votata aseara de Senat.

Noi dispute politice pe legea carantinarii si izolarii

Proiectul legislativ privind carantinarea si izolarea persoanelor in timpul epidemie pare un adevarat mar al discordiei aruncat scenei politice din tara noastra.

UPDATE DOCUMENT Legea carantinarii a fost adoptata de catre Parlament si merge la promulgare Care sunt noile conditii pentru izolarea sau carantinarea unei persoane

UPDATE 22:20 Senatori au votat in unanimitate joi seara, dupa 4 zile de dezbateri, raportul la proiectul de lege al Guvernului privind carantina si izolarea, proiect modificat substantial de parlamentari. Legea va merge la promulgare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )