Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii. Actul normativ a fost publicat in Monitorul Oficial

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii. Actul normativ a fost publicat in Monitorul Oficial

UPDATE, 18 iulie, ora 14. 20 -Legea carantinarii si izolarii a fost publicata in Monitorul Oficial. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea carantinarii si izolarii,. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea carantinarii si izolarii, anunta Administratia Prezidentiala. Dupa promulgare, legea intra in vigoare la treizile de la publicarea in.

Klaus Iohannis a promulgat Legea carantinei si izolarii. De cand intra in vigoare si ce modificari aduce

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul pentru promulgarea Legii carantinei, a anuntat Administratia Prezidentiala. Legea care va da Guvernului din nou parghii legale sa blocheze externarile persoanelor infectate cu COVID-19 intra in vigoare de marti.

ULTIMA ORA. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinei si izolarii

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis. Dupa ce actul normativ va fi publicat in Monitorul Oficial, va incepe sa isi produca efectele.

Legea privind carantina si izolarea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis, potrivit Mediafax. Actul normativ urmeaza sa fie publicat in Monitorul Oficial, moment din care va incepe sa isi produca efectele.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind carantina

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Cand vor avea loc alegerile locale 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea

Klaus Iohannis a semnat joi, 16 iulie, decretul pentru promulgarea legii privind stabilirea dateialegerilor pentru alegerile locale din 2020. De asemenea, decretul are in vedere si masurile pentru buna.

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care activitatile in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen sunt interzise in scoli

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care are ca obiect de reglementare modificarea si completarea Legii educatiei nationale, in sensul interzicerii in scoli a unor activitati, intre care prozelitismul religios si cele in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la legea de declarare a zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

In urma deliberarilor, Curtea Constitutionala, cu majoritate de voturi, a respins, ca neintemeiata, obiectia de neconstitutionalitate si a constatat ca Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon este constitutionala in raport cu criticile formulate, a transmis CCR.

Legea carantinarii si izolarii. Principalele modificari aduse de senatori la actul normativ care intra la vot in Senat

Legea carantinarii si izolarii ajunge, joi, in plenul Senatului pentru votul final, dupa mai bine de o saptamana de tensiuni pe scena politica pe tema acestui act normativ. Miercuri seara s-au incheiat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )