Libnet.ro
UNICEF

16:15

Legea carantinarii si izolarii a trecut de Camera Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea carantinarii si izolarii a trecut de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor, in calitate de prima camera sesizata, a adoptat, cu 266 voturi pentru, 11 impotriva si 8 abtineri, legea carantinarii si izolarii in caz de epidemie si risc biologic. Proiectul va fi inaintat Senatului, spre adoptare in sedinta programata maine, in calitate de for decizional. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul de lege privind data alegerilor pe 27 septembrie a trecut de Camera deputatilor

Cu 253 voturi pentru, 2 impotriva si 26 de abtineri, Camera deputatilor, in calitate de for decizional a stabilit ca alegerile locale vor avea loc in 27 septembrie.

PSD anunta modificari majore la legea carantinei si izolarii. Romascanu: Proiectul de la Guvern protejeaza abuzurile, nu cetatenii

PSD anunta ca proiectul de lege privind carantina si izolarea propus de Guvern va fi discutat in plenul Camerei Deputatilor cel tarziu joi dimineata, cu modificari majore. Comisia Juridica din Camera a organizat miercuri o dezbatere publica cu reprezentantii ong-urilor din domeniu pe tema proiectului de lege si urmeaza sa intocmeasca in cursul zilei un raport in acest sens.

Camera Deputatilor dezbate proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie

Camera Deputatilor dezbate, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Legea a trecut marti de senatori, cu amendamente.

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, adoptat in Camera Deputatilor

30:Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege initiat de UDMR care prevede organizarea alegerilor locale pe data de 27 septembrie si a.

Proiectul privind carantina si izolarea, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul privind carantinarea si izolarea. S-au inregistra.

Proiectul pentru organizarea alegerilor locale in 27 septembrie intra, miercuri, la vot final in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor dezbate miercuri, cu rol decizional, proiectul pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Comisiile de specialitate se intrunesc in sedinta pentru intocmirea raportului, iar pl.

Camera Deputatilor dezbate si voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Ion Stefan

Camera Deputatilor dezbate si voteaza, marti, motiunea simpla impotriva ministrului Ion Stefan intitulata Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste. in 9 iulie, dezbaterea a fost amanata marti din cauza unor probleme de sanatate ale celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, care a invocat probleme de sanatate.

Camera Deputatilor dezbate si voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Ion Stefan intitulata Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste

Camera Deputatilor dezbate si voteaza, marti, motiunea simpla impotriva ministrului Ion Stefan intitulata Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste. in 9 iulie, dezbaterea a fost amanata marti din cauza unor probleme de sanatate ale celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, care a invocat probleme de sanatate.

Dezbatere in Camera Deputatilor pe tema Unifarm, luni, la solicitarea PSD. Premierul Ludovic Orban: Toata lumea incearca sa creeze o legatura intre Guvern si directorul companiei

Camera Deputatilor are programata, luni, la solicitarea PSD, o dezbatere politica intitulataJaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de catre Guvernul PNL cu scopul de a se face.

Ludovic Orban merge in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema achizitiilor prin Unifarm

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru dezbateri pe tema achizitiilor de masti prin Unifarm.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )