Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea care aproba Ordonanta split TVA a fost promulgata de presedinte. Ce spun consultantii despre forma finala?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Legea care aproba Ordonanta split TVA a fost promulgata de presedinte. Ce spun consultantii despre forma finala?

Legea de aprobare a Ordonantei 23/2017 privind plata defalcata a TVA a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In aceste conditii, exista sanse ca actul normativ, cu modificarile majore adoptate in Parlament, sa fie publicat in Monitorul. continuă pe Wall-Street Ro

Legea care aproba Ordonanta split TVA a fost promulgata de presedinte. Ce spun consultantii despre forma finala?

Legea de aprobare a Ordonantei 23/2017 privind plata defalcata a TVA a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In aceste conditii, exista sanse ca actul normativ, cu modificarile majore adoptate in Parlament, sa fie publicat in Monitorul.

Util: Legea split TVA - descarca forma finala si vezi cum se va aplica firmelor mici

Legea Split TVA, prin care anumite firme vor fi obligate la plata defalcata a taxei pe valoarea adaugata, a ajuns la forma finala, presedintele Iohannis promulgand miercuri actul normativ in forma adoptata de Camera Deputatilor. Legea, care modifica ordonanta Guvernului 23/2017, care se aplica deja optional de la 1 octombrie 2017, urmeaza sa se publice in Monitorul Oficial, dupa care sistemul split TVA se va aplica diferit fata de ceea ce decisese Guvernul la inceput.

Presedintele Iohannis a promulgat Ordonanta privind TVA split

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA, potrivit unui anunt publicat pe pagina Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Senatul a adoptat la sfarsitul lunii octombrie legea de aprobare a ordonantei privind split TVA, care - in noua forma - prevede ca masura de plata defalcata a TVA sa fi obligatorie exclusiv pentru companiile aflate in insolventa sau care inregistreaza intrazieri la plata acestei taxe, relateaza News. ro. De asemenea, companiile care vor opta benevol pentru aceasta masura vor primi o scutire de 5% din impozitul pe profit.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea Split-TVA

Legea Split TVA intra in vigoare. Klaus Iohannis a promulgat in urma cu putin timp aceasta lege. Potrivit proiectului, sunt obligate sa treaca la split TVA doar companiile in insolventa si.

Nu se opune revolutiei fiscale: Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind split TVA

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind split TVA, a anuntat miercuri Administratia prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a.

Iohannis a promulgat legea privind plata defalcata a TVA

Legea de aprobare a Ordonantei 23/2017 privind plata defalcata a TVA a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In aceste conditii, exista sanse ca actul normativ, cu modificarile majore adoptate in Parlament, sa fie publicat in Monitorul.

Legea prevenirii a fost promulgata. Contraventiile si modelul planului de preventie asteapta o decizie de guvern.

Legea prevenirii care ar urma sa dea antreprenorilor posibilitatea de primi indrumari pentru anumite greseli, inainte de a fi sactionati in urma unor controale ale autoritatilor, a fost promulgata de Presedintele Romaniei, informeaza Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA). Presedintele a semnat decretul de promulgare inainte de Craciun iar legea asteapta publicarea in Monitorul Oficial.

Legea prevenirii a fost promulgata de catre Presedinte

Legea prevenirii, potrivit careia autoritatile cu atributii de control, la constatarea unor nereguli, vor aplica mai intai avertismente si vor acord o perioada pentru remedierea problemelor, a fost promulgata de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat miercuri Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Presedintele a promulgat Ordonanta privind TVA split

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 27 decembrie a. c. , decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA, potrivit unui anunt publicat pe pagina Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Ordonanta prevede aplicarea unui mecanism ce presupune obligatia ca orice persoana inregistrata in scopuri de TVA sa-si deschida cel putin un cont de TVA pentru a incasa TVA din facturile emise si pentru a face plata TVA din facturile primite de la alti furnizori in contul acestora de TVA. Camera Consultantilor Fiscali , dar si consultanti fiscali independenti au exprimat ingrijorari cu privire la multitudinea de probleme de ordin practic pe care aceasta noua reglementare le va genera la nivelul mediului de afaceri.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )