Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea care interzice comercializarea pungilor din plastic subtire a fost promulgata de Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Legea care interzice comercializarea pungilor din plastic subtire a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea care interzice introducerea pe piata din Romania a pungilor din plastic subtire, cu maner incapand cu 1 iulie 2018) si comercializarea acestora incepand cu 1 ianuarie 2019) a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Presedintele a semnat astazi legea prin care se interzice comercializarea pungilor din plastic cu maner

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje, prin care introducerea pe piata nationala a pungilor de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner va fi interzisa incepand cu data de 1 iulie 2018, iar de la 1 ianuarie 2019 se interzice si comercializarea acestora.

Este oficial! Comercializarea pungilor de plastic a fost interzisa. Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje,.

Legea care afecteaza milioane de romani revine

Saptamana asta se reiau discutiile pe marginea controversatei legi a plafonarii dobanzilor. Iar doi deputati au depus amendamente pentru ca plafonul dobanzii anuale efective sa fie de 50%. Surse din Comisia J.

VIDEO Aplicatia care detecteaza bolile plantelor din poze. Cum ii poate ajuta pe agricultori

Daca esti agricultor si plantezi ceapa, porumb, tomate sau aproape orice leguma, trebuie sa fii pregatit pentru bolile plantelor care pot face ca intreaga cultura sa fie o pierdere de timp. Bolile pot provoca ravagii, pot avea un impact economic devastator asupra fermierilor si pot avea chiar si consecinte de amploare cu agentii patogeni care raman activi in sol timp de mai multi ani. Un start-up din Israel a dezvoltat o aplicatie care foloseste inteligenta artificiala pentru a da diagnostic plantelor doar din imagini.

Avionul Blue Air care s-a intors din zbor la Cluj-Napoca ar fi lovit o pasare sau un animal de mari dimensiuni. Cum arata motorul dupa impact - FOTO

Reprezentantii companiei Blue Air au furnizat mai multe detalii despre incidentul in care a fost implicata o aeronava pe 1 aprilie. Avionulcare a plecat de la 21. 30 din Cluj-Napoca cu destinatia Bucuresti a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )