Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele a semnat astazi legea prin care se interzice comercializarea pungilor din plastic cu maner

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele a semnat astazi legea prin care se interzice comercializarea pungilor din plastic cu maner

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje, prin care introducerea pe piata nationala a pungilor de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner va fi interzisa incepand cu data de 1 iulie 2018, iar de la 1 ianuarie 2019 se interzice si comercializarea acestora. continuă pe Ziarul Bursa

Legea care interzice comercializarea pungilor din plastic subtire a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea care interzice introducerea pe piata din Romania a pungilor din plastic subtire, cu maner incapand cu 1 iulie 2018) si comercializarea acestora incepand cu 1 ianuarie 2019) a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis.

PSD retrage proiectul de lege prin care ziua de 11 septembrie devenea Ziua nationala a gastronomiei si a vinului

Deputatii PSD care au semnat proiectul de lege prin care 11 septembrie urma sa devina Ziua nationala a gastronomiei si vinului romanesc au solicitat retragerea propunerii legislative, potrivit unui document depus, astazi, la Biorul permanent al Senatului.

Cele mai simple metode prin care va puteti proteja datele pe internet

Pentru multe familii, tehnologia nu este doar un mod de viata, ci si o modalitate prin care membrii sai tin legatura. - Modificati setarile aplicatiilor de pe mobil sau tableta, dar si ale celor de pe.

Facebook constuieste un instrument prin care sa impiedice colectarea datelor utilizatorilor fara aprobarea lor de catre companiile de publicitate

In plin scandal Cambridge Analytica, compania Facebook lucreaza la un instrument prin care sa impiedice firmele de publicitate sa colectioneze datele utilizatorilor retelei sociale pentru campanii de marketing.

Dragnea s-a razgandit. Nu mai vrea o lege prin care ziua in care se sarbatoreste Sfantul Cuvios Eufrosin Bucatarul sa devina Ziua nationala a gastronomiei si a vinului

PSD pare sa se fi razgandit in ceea ce priveste propunerea ca 11 septembrie sa devina Ziua nationala a gastronomiei si vinului romanesc. Deputatii social-democrati care au semnat proiectul au solicitat.

Egiptul a pierdut 5 miliarde de dolari in urma crizei prin care a trecut

Egiptul a avut de suferit in ultimii doi ani, dupa valul de turbulente sociale si criza politica cu care s-a confruntat, dar si din cauza prabusirii unui avion cu turisti rusi in Egipt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )